Нови адитиви за месо и месни продукти от Технохим БА

2
455
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Адитиви за месо и месни продукти – цветостабилизатори, консерванти, препарати, смеси и добавки

Технохим БА ЕООД разработва и произвежда адитиви за месо и месни продукти. Предлагаме цветостабилизатори и консерванти за млени меса с много висока продължителност на цветостабилизирането и ниски разходни норми. Тези адитиви не компрометират вкуса, не обезцветяват бои и са предназначени за пилешко, свинско, телешко, говеждо и конско месо, за производство на сурово-сушени продукти с увеличаване трайността, предотвратяване нежелани потъмнявания и оцветявания, с висока устойчивост срещу гранясване на мазнините, консерванти срещу бактерии, плесени и дрожди за различни колбаси, адитиви за телешко и говеждо сурово месо, шприцовъчни и тумблиращи препарати за сурови и варено-пушени меса, базисни смеси и добавки за кайма, кюфтета и кебапчета, супер гелове и кутиращи препарати, различни варианти, специфични овкусители (сухи) за месопреработката, които се произвеждат по нова, авторска технология. Предлагаме още и технология за „Студена пастьоризация“ на телешки и говежди меса за постигане на висока трайност и просветляване на тъмните меса.

Ние сме специализирани в разработване и производство на нови специфични продукти за месопреработвателни предприятия по заявка на Клиента! Позвънете за консултация и ние ще ги разработим за Вас!

От края на 2017 г. работим със световно известните компании: – немската Hela Gewürzwerk Hermann Laue, производител на натурални маринати и – японската AJINOMOTO, лидер в производството на препарати на основата на трансглутаминаза.

Течните маринати са БЕЗ „Е-та“