Шикозна дамска ризка в актуален черно-бял десен

6
385
Добави коментар

Състав на Шикозна дамска ризка в актуален черно-бял десен : 65%вискоза, 35%полиестер Произход: Италия Размери на Шикозна дамска ризка в актуален черно-бял десен

/реалните размери на продукта, може да ги сравните с подобeн продукт, който вече притежавате/ дължина: S-59см., M-60см., L61см. ширина под мишници: S-46см., M-47см., L-48см. широчина при ханш: S-49см., M-50см., L-51см. широчина при талия: S-45см., M-46см., L-47см. ширина на ръкав: 16/16см. дължина на ръкав: 58/59см. Моделът е с височина 176см. и е облечен с Шикозна дамска блуза на черни точки размер M.

За повече информация относно размерите на продукта, моля вижте тук Последвайте ни във Facebook

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за поръчки над 99 лева

Еконт Експрес – Услуга „до адрес на клиента“- Само за 4.50 лева Тази услуга включва доставка до врата на заявен от вас адрес Еконт Експрес – Услуга „до офис на Еконт“- Само за 3.00 лева Услугата включва доставка до избран от Вас офис на Еконт, откъдето трябва да я разплатите и вземете сами – още в Условия за доставки.

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени. При връщане, артикулът трябва да бъде в състоянието, в което е получен:

1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена). 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки). 5. Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници. 6. Възстановяването на сумата става по банков път на лична сметка на клиента, в рамките на 5 работни дни от получаване на върнатата стока. 7. Всички продукти се изпращат с опция “ПРЕГЛЕД И ТЕСТ”. 8. Ако стоката е с фабричен дефект, тя се заменя БЕЗПЛАТНО от нас, само ако това е установено в присъствието на куриер или в офиса на куриера.