Геймърски стол AKRACING ProX, Бял

4
257
Добави коментар
router-bg
router-bg

Все по-често хората, които работят пред компютър, както геймърите стават уязвими от различни заболявания свързани с лошата позиция на тялото им докато седят. AKRACING столовете са перфектното решение на този наболяващ и нарастващ проблем.

ProX Series има особен и изискан дизайн, съставен от приятни цветове, перфектен за зрелия геймър, който търси стол с чувство за несравнимо качество. ProX е базиран на изцяло нова метална рамка, която е фокусирана върху това да издигне ергономиката до едно изцяло ново ниво на чист комфорт. Размерът на рамката също е увелияен, добавяйки повече място при облегалката и седалката за тези, които предпочитат един по-просторен стол. Металната рамка е подсилена, за да подсигури, че ProX ще издържи с години и няма да се отслаби или счупи.

Материал на тапицерията: Изкуствена кожа и специални пплатове Максимална височина: 500мм Минимална височина: 420мм Височина на облегалка: 960мм Ширина на облегалка: 590мм Дълбочина на седалката: 540мм Ширина на седалката: 540мм Височина на подлакътниците: 350-280мм Максимално натоварване: 150кг Общо тегло: 24.2кг Размери на кутията: 880х680х380мм Гаранция: 24 месец(а)