Дамски подарък ръчна изработка с тема червени рози

6
499
Добави коментар
Decora
Decora

Дамски подарък ръчна изработка с тема червени рози е интересно и широкоспектърно предложение, което ще зарадва всяка дама и ще улесни Вас при изборът на дамски подарък.

Дамските идеи за подарък са много и разнообразни. Дали ще заложите на комерсиалното или уникалното ще решите сами след като видите какво сме Ви подготвили в краткото видео и се замислите за това: ако първия път сте подарили нещо неангажиращо, то с всеки следващ е много вероятно да искате да изберете нещо, атрактивно и тематично.

Какво по-емблематично от това да изберем подарък с тема роза, олицетворяваща страстта и нежността на една жена?

Има много начини да изненадате нежните представителки, но преди всичко е важно да изхождате от това какво би било най-подходящо като продукт, както и дали би заинтригувало дамата. Могат да се направят различни комбинации на материи, стилове, техники на изработка, цветове или функционалности, докато се избере нещо, което да сте 100% сигурни, че ще се хареса.

Обикновено жените се радват на подаръците, които могат непрекъснато да използват, да носят със себе си или да бъдат пред погледа им, за да напомнят за човека, който ги е уважил.

В тази връзка решихме да Ви предложим тези артикули:

– Картичка ваза с бели и червени рози с 3Д визия

– Мини квадратно пано цветна веранда с червени рози

– Натурален сапун от Българска маслодайна роза

На Ваше разположение сме за въпроси и запитвания на имейл [email protected] или тук на ЛС!

Decorra HandMade YouTube канал: https://www.youtube.com/watch?v=c6XOGYsGaso&feature=youtu.be

Авторски текст и презентиране: Фантима Иванова