НЕ на лобизма в търговията с горивата! Оставете малките данъкоплатци.

2
327
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

НЕ на лобизма в търговията с горивата! Оставете малките данъкоплатци.

Десетки собственици на малки бензиностанции от южна България се събрахме на протест в Пловдив. Търговците на горива протестираме срещу лобисткия законопроект, който е на път да унищожи малките и средни фирми в петролния бизнес, а в крайна сметка всички ние плащаме данъци, дори процентно много повече от някои гиганти!

„Не премахвайте конкуренцията“!!!, „Оставете малките данъкоплатци!“, „Не на лобизма в търговията с горива!“, „Не убивайте малките бензиностанции!“, „Недомислен закон!“, „Питайте и нас!!!“, „Закон убиец“! са само част от призивите към политиците.Ние няма да спрем до тук, защото от това си храним семействата и осигуряваме още хиляди работни места!

В проектозаконът е предвидена банкова гаранция за всички, които развиват търговия с горива, която гаранция варира от 20 до 500 хил. лв. годишно, за да развива!?!

Според нас – малките и средни търговци на горива, това е НЕПОСИЛНО и ще доведе до много фалити.

Благодарим на всички колеги, които успяха да дойдат на протеста, но ако исканията ни не бъдат уважени – ще организираме демонстрации и в други градове. Всички ние сме засегнати от този ЛОБИСТКИ ПРОЕКТОЗАКОН!