Телевизор LED Smart LG, 43„ (108 cм), 43UJ6307, 4K Ultra HD

24
729
Добави коментар

Описание
webOS 3.5 – използва се лесно и забавно С помощта на уникално усъвършенстваната лента за стартиране на webOS 3.5 можете да се потопите в безграничен свят на първокласно съдържание, предлагано от всички най-популярни доставчици на развлекателно съдържание. 
* Графичният потребителски интерфейс на webOS може да е различен в различните държави.
* Услугите зависят от предлагането, може да изискват абонамент и да се различават при различните продукти и платформи. Необходима е връзка с Интернет.
* Магическото дистанционно управление Magic Remote е включено в доставката при някои модели телевизори с webOS. Подсилва всички цветове до
невиждана преди реалност Уникалният процес на телевизорите на LG не само подсилва цветовете, но и регулира наситеността, нюансите и осветеността им. Цветовете оживяват с повече интензивност и дълбочина. Full HD – революция на яснотата и изображението С високата си разделителна способност, която удвоява детайлността на картината при HD телевизори, Full HD 1080p показва по-богати цветове и детайли за постигане на връх в качеството на картината, така че да се осигурят приятни зрителни изживявания. Подобрете всяко изображение c Resolution Upscaler Наслаждавайте се на всяко изображение чрез функцията за повишаване на разделителната способност Resolution Upscaler от LG, която подсилва и оптимизира изображението без значение от качеството на картината. Забавлявайте се с Virtual Surround Plus Virtual Surround Plus осезаемо подобрява насочеността на звука за завладяващи изживявания при слушане.