BRELIL HOMME ANTI – DANDRUFF SHAMPOO 250ML ШАМПОАН ПРОТИВ ПЪРХОТ 250МЛ

1
324
Добави коментар
mashbg
mashbg

Bio Traitement Homme

Линията на продуктите Bio Traitement Homme от италианската марка Brelil Professional помага за грижата за косата и кожата на мъжете по сложен начин. Козметиката за съвременния човек е важен атрибут на стил и внимание към собствения външен вид, което е много важно при комуникацията с другите. За да постигнете отлични резултати с минимално време, шампоани Bio Traitement Homme , продукти за стилизиране и крем за бръснене ще ви помогнат .

Всички продукти имат тонизиращо и освежаващо действие, а също осигуряват необходимото хранене, овлажняване и защита от агресивни външни влияния.

Шампоан за мъже против пърхот Brelil Шампоан Antiforfora е професионален продукт с високо качество, който се оценява от фризьори и стилисти по цял свят. Лекарството може да се използва и вкъщи, като активна борба срещу признаците на пърхот и премахване на причините за пърхота. В резултат на редовното и сложно използване на шампоани кожата на кожата на главата леко се очиства, противовъзпалително и ексфолиращо, рН се нормализира, кожата се омекотява и се подхранва, червата и сърбежът се елиминират. Съставът на продукта включва пантенол, който има овлажняващ, подхранващ и защитен ефект и прави косата блестяща и скалпа е здрав.

Приложение: малко шампоан Brelil Шампоан Antiforfora поставен върху дланта, след това се разпространява с меки кръгови движения по цялата дължина на навлажнена коса. Изплакнете напълно с топла вода. Ако е необходимо, повторете процедурата за пране.