BRELIL HOMME AFTER SHAVE BALM 100ml АФТЪР ШЕЙВ 100мл

1
362
Добави коментар
mashbg
mashbg

Bio Traitement Homme

Линията на продуктите Bio Traitement Homme от италианската марка Brelil Professional помага за грижата за косата и кожата на мъжете по сложен начин. Козметиката за съвременния човек е важен атрибут на стил и внимание към собствения външен вид, което е много важно при комуникацията с другите. За да постигнете отлични резултати с минимално време, шампоани Bio Traitement Homme , продукти за стилизиране и крем за бръснене ще ви помогнат .

Всички продукти имат тонизиращо и освежаващо действие, а също осигуряват необходимото хранене, овлажняване и защита от агресивни външни влияния.

Съставът на балсама след бръснене Brelil Балсам за бръснене включва екстракт от невен, пантенол и витамин В5. Тези активни съставки предпазват кожата от дразнене и зачервяване, както и оптималното й овлажняване и тонизиране. Също така формулата на продукта съдържа Spicy Phyto Complex – екстракт – съставка за изглаждане на тонуса на кожата на лицето и придаване на свежест и здраво излъчване.

Приложение: след нанасяне на крем Brelil След бръснене върху лицето, разтривайте го с масажиращи движения, чакайки пълно абсорбиране.