„Мисис България Европа 2017″ Анна Стефанова подкрепя фондация „Нашите недоносени деца“ – In LIFE

16
394
Добави коментар
anamariq
anamariq

„Мисис България Европа 2017″ Анна Стефанова подкрепя фондация „Нашите недоносени деца“
18 април 2018

Мисис България Европа 2017- талантливата и красива Анна Стефанова, която се занимава с ръчно изработване на бонбони, поздравителни картички и аксесоари за лични празници и която познавате от епизода ни „Кухня в рая“: Шоколадови сърца за Свети Валентин, стана посланик на фондация „Нашите недоносени деца“.

От позицията си на майка и на носителка на короната за красота Мисис България Европа 2017 тя застава зад каузите на фондацията защото вярва, че няма по-голямо щастие от това да видиш едно мъниче как се бори и как се развива пред очите ти.

Големите начинания са свързани и с големи усилия. Ежедневно се сблъскваме с проблема – много идеи, малко ресурс. Именно това е причината красивата българска майка да подкрепи призива “Присъедини се към нас – Ако си лично свързан с проблемите на прежедверемнното раждане; ако ти, твой близък или приятел се е сблъсквал с това, ако ти самият си бил недоносено дете или ако просто по някаква твоя лична причина си обвързан с нашата кауза”

В случай, че каузата на фондация „Нашите недоносени деца“, подкрепена от Мисис България Европа 2017 Анна Стефанова ви е докоснала, можете да научите как да подкрепите майките с добри сърца на: http://www.premature-bg.com

Ако сте харесали сайта ни, станете наш приятел във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация.

Сподели статията в: