Блиндирани входни врати

2
292
Добави коментар
penkov
penkov

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА С КУРИЕР ОК ЕКСПРЕС

ВАЖНО: От 20.02.2018г. плащането на поръчките за вратите ще се извършва само по банков път по предварително издадена фактура

Ако сигурността и трайност са най-важните приоритети, блиндирани врати може да бъде най-добрият избор.Металните врати не се  деформират и ще устоят на условията за ежедневна употреба. Вратите са границата между вашия дом и външния свят и е първи знак на вашата личност. Предлаганите от нас блиндирани врати са обновени с най-новите системи за заключване за сигурност и технологии осигуряващи най-висока безопасност. Марките производители са пионери в сектора за производство на врати от ново поколение и с най-високите производствени стандарти , които създават необходимата безопасност.

За всеки модел е изложена информация в какви цветове, габаритни размери и размери на каси се предлага. За нестандартни поръчки, моля направете запитване към наш сътрудник.

Техническа характеристика – турски врати

Модел: Класик ,Панел Лак,Панел Ламинат

Входна блиндирана врата, изработена от 1.2мм прахово боядисан метал и 10мм МДФ фрезовани панели с ламинатно покритие.

Конструкция-крило: Структурата на крилото представлява два 10мм МДФ ламинирани панела, а за шумо и топло изолация са добавени полистиренови листи, като между тях е поставен лист ламарина с дебелина 1.2мм. Дебелината на крилото е 70мм. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. От страната на пантите крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата.

Конструкция-каса:  Касата е регулируема, с первази за от двете страни и вратата може да се предложи в няколко варианта: – за зид с дебелина от 16см до 26см; – за зид с дебелина от 16см до 34см; – за зид с дебелина от 16см до 45см.

Заключване: Вратата е снабдена с две независими заключващи системи DAF моноблок с по три активни шипа, като е добавена и трета, скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна.

Окомплектоване: В комплекта са включени: крило, регулируема каса и обков, който включва: иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата и по избор подвижна или пасивна дръжка за външната страна, шпионка с метално чукче, панти, два секретни патрона и трета допълнителна ключалка, бронировка на патрона с вдлъбнати капачки против разбиване.

Размери: Размери на вратата с касата 92/200см; Размери на вратата с перваза 107/207см.

Отваряне: Възможните посоки на отваряне са: навътре/лява и навътре/дясна, с възможност за обратен монтаж (навън/лява, навън/дясна).

Повърхността на вратата подлежи на захабяване в следствие на слънчевите лъчи и влагата. Не е подходяща за излагане на директни атмосферни влияния, освен ако няма изграден навес, който да предпазва вратата.

Произход: Турция