ЕОС Матрикс дава много възможности за развитие

3
370
Добави коментар
Mitakus69
Mitakus69

Една от най-големите колекторски фирми в България –  ЕОС Матрикс, част от  международната финансова група EOS Group, търси млади и амбициозни хора за екипа си от юрисконсулти.

Фирмата, която оперира на българския пазар повече от 15 години, иска да разшири екипа си като назначи младши юрисконсулти, които да извършват действия по съдебно събиране на вземания. Сред основните им задължения са да проучват кредитни досиета и да изготвят правни становища. Ежедневната работа изисква да комуникират със съдебни изпълнители, да провеждат срещи с клиенти и да изготвят споразумения, с цел удовлетворяване интереса на взискателя. Също да администрират висящите изпълнителни производства чрез изготвяне на молби за справки за имущественото състояние на длъжника и за предприемане на различни изпълнителни действия по тях. Юрисконсултите изготвят документи, изискуеми съгласно вътрешните правила и политики на дружеството, и сътрудничат при процесуално представителство на дружеството в производства пред съдилища и други юрисдикции. Подготвят също становища при постъпили жалби, сигнали и предложения.

За целта кандидатите трябва да са магистри по „право“ с интереси в областта на гражданското право и процес, и да притежават отлични комуникативни и аналитични умения. Необходимо е да умеят да организарат работата си и да работят с правни документи. Поради естеството на работата, умението за работа с крайни срокове е особено наложително. Като предимство ще се счита предишният опит на сходна длъжност във финансова институция, също така  писмено и говоримо владеене на английски език, както и придобита юридическа правоспособност.

Работата в компания от подобен ранг предлага изключителна възможност за усвояване на нови знания и специфични умения,  но най-вече – придобиване на опит в международна фирма с дългогодишни традиции във финансовата сфера.

През 2002 година фирмата стартира своята дейност под името Юръп Матрикс. Три години по-късно става част от международната EOS Group, част от групата на Otto, като приема името ЕОС Матрикс. През 2014 г. е основана EOС Сървисис, чиито фокус са услугите по събиране на вземания. Втората ЕОС компания предлага комплексни решения за банкови и небанкови финансови институции, телекомуникационни, ютилити и търговски компании. ЕОС в България членува в Международната асоциация за събиране на вземания (ACA International – USA), Германо-българска индустриално-търговска камара, AmCham и е съосновател на Асоциацията на колекторските агенции в България.

В международен план EOS оперира в 26 държави в Европа, Азия и Северна Америка, обслужвайки  повече от 20 000 клиента.

Редактор: Росица Костадинова

ЕОС Матрикс
EOS Matrix
EOS Group
Асоциацията на колекторските агенции в България
работа
условия
заплата
младши юрисконсулт

Коментари

Баща кара дъщеричката си към детската градина, и изведнъж случайно натиска клаксона. Обръща се към нея и й казва: – Извинявай ако съм те стреснал,…

Виж още

Коментари

Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.