Херцогиня Катрин и принц Уилям показаха на света новороденото си бебе

2
628
Добави коментар
slavchev
slavchev

loading…

Часове след раждането на поредното кралско бебе гордите му родители херцогиня Катрин и принц Уилям го показаха на света. Бебето, чието име се очаква да стане известно в следващите няколко дни, се роди в понеделник минута след 11 ч.

Британският престолонаследник принц Уилям заведе двете по-големи деца на двойката Джордж и Шарлот да видят малкото си братче и сподели, че те много се радват. Самият татко се пошегува, че новият му син не е карал света много да го чака и се е родил бързо.

Попитан за името на новороденото Уилям каза: „Ще разберете скоро“ и се пошегува, че сега той и съпругата му Катрин имат „Тройна прична за тревоги“.

Младите родители показаха най-новия член на семейството си пред журналистите, чакащи пред болницата. Към края на първата публична изява на новото кралско бебе Кейт казала на Уилям, че се притеснява детето да не се простуди и двамата се върнали в болницата с новия си наследник.

Момченцето е шестият правнук на кралица Елизабет и на дука на Единбург. Най-новият член на кралското семейство е пети поред в линията за наследяване на трона, след дядо си принц Чарлз, баща си Уилям, брат си Джордж и сестра си Шарлот.

Източник: vesti.bg