Въздуходувки (мембранни компресори)

1
1931
Добави коментар
borislava.savovska

Въздуходувки (мембранни компресори)

Всички серии компресори Air Mac (от DB 40, DB 60, DBMX 80; 100; 150 и DBMX 200) са оборудвани с вибрационен мотор (две бубини между който се движи магнитна котва, задвижваща мембраните)  Движещите се мембрани засмукват и нагнетяват въздуха.

Преимущества:

Експлоатацията на компресора е значително по-евтина, тъй като при него липсва триене и пасивно съпротивление в лагери. Компресора има изключително дълъг срок на служба. Сериите компресори Air Mac (от DB40 до DBMX200) са снабдени с топлинна защита (при достигане на 106оС компресора се изключва, при падане на температурата до 90оС работата се възобновява).  Сериите DBMX са снабдени с микроизключвател, който изключва захранването, при достигане на определен ход на магнитната котва (следствие дефектиране на мембраната) и предпазва компресора от разрущаване. 

* Серия DB60 вече се предлага като DBMS 60 и е снабден със същата защита при разрушаване на мембраните.  След подмяна на мембрана (мембрани) работоспособността на компреса се възстановява. Компресорите Air Mac имат ниско ниво на шум (двоен кожух) и почти никакви вибрации (двустепенно гумено окачване). Също така са лесни за обслужване – изпиране на филтъра на входа.

Приложение:

Пречиствателни станции за бита. Във ваните за галванизиране. За аерация на водата в рибното стопанство. Създаване на вакуум в лабораторно оборудване.

 

Покажи : 15 25 50 75 100

Сортиране по : Основен Име (възх.) Име (низх.) Цена (възх.) Цена (низх.) Модел (възх.) Модел (низх.)