Разкрития за среднощния ужас в Петрич! Охранителят стрелял по деца е…

1
123
Добави коментар

Стоян Дачев е охранителят, стрелял снощи по деца в Петрич и паникьосал хората, живеещи в района на магазин „Кооп“ в южния град. 

Инцидентът стана малко след 23 часа. Група непълнолетни и малолетни момичета и момчета седели по пейките в парка, в близост до магазина. Охранителят Стоян, бил видимо пиян и започнал да се заяжда с тях. На неговите думи, децата реагирали с насмешка и започнали да му се подиграват, че е пиян. Това вбесило охранителя, който извадил газов пистолет и започнал да стреля напосоки. Гилзи хвърчали навсякъде. Извикана е полиция и Стоян е задържан, предаде struma.com. Тази сутрин хората в квартала коментираха среднощния ужас. Мъж, който разхождаше кучето си в парка, заяви, че е видял около 22 часа Стоян, който наистина е бил пиян. После се събудил от изстрелите, не разбрал защо го е направил.  Проговориха и някои от родителите на децата, превърнали се в живи мишени на охранителя. Те бяха безкрайно възмутени. „Този човек буквално им е изкарал акъла, какво е това безобразие, кой му дава оръжие на този. Собственикът на магазина трябва незабавно да го освободи, защото се вижда, че е опасен“, коментираха те.  Охранителят се разкаял за действията си пред полицията. Той ще бъде вкаран в съда за дело по указа за борба с хулиганството. 

https://www.blitz.bg/kriminalni/razkritiya-za-srednoshchniya-uzhas-v-petrich-okhranitelyat-strelyal-po-detsa-e_news597503.html