Хороскоп за днес – 2 май :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
220
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 2 май 2018 г.:

Овен 21 март – 20 април

Днес с голяма вероятност ще се случват събития, за които ще почерпите, ще се зарадвате и ще получите лично удовлетворение. Ден на виното и камбаната. Благоприятен е за всяко начинание, за старт на всяка дейност, на която смятате да разчитате в бъдеще. Не отказвайте покани, не се изолирайте. Постарайте се да бъдете на места, където ще ви забележат и ще оценят дейноста и заниманията ви. Един от най-благоприятните дни и за брачно предложоение. Далечните цели вече са на една ръка разстояние.

Телец 21 април – 20 май

Ще е трудно, ще срещате голяма конкуренция и ще трябва доста да се постараете, за да получите това, което ви и нужно. Ден за старт на нов проект, на нов бизнес или на дейност, която подготвяте отдавна. Явете се на прослушвания и конкурси. Опитайте пак там, където в миналото сте получавали откази. Нещо загубено ще се върне. Днес няма да ви откажат и в любовта. Ако нещо остане неизяснено урешният ден ще свали маските и ще ви разкрие истината. В момента е важно да не изпускаш шансовете и да си в час с променящите се условия.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на раздалечаване от старите позиции и връзки. Не тъжете, гледайте напред, търсете нови варианти и възможности, реагирайте на всяко предложение и обаждане. Може да се наложи болезнен избор. Венера от вашия знак сключва тежки аспекти с Нептун и Луна. Не се подавайте на емоцията, контролирайте фикс идеите и се откажете навреме от неща, които нямат бъдеще и ще ви поставят в трудно положение. Контролирайте се максимално. Днес емоцията бележи пикове, които ще попречат на правилната преценка.

Рак 22 юни – 21 юли

Този ден ще ви даде неочаквани шансове и възможности. Искайте повече, за да плучите достатъчно. С лекота придобивате една особена вътрешна освободеност, която ще помогне да проведете и най-трудните разговори. Чудесен ден за любовно предложение и сключване на брак, нищо че е средата на деловата седмица. Разкрепостете се, повеселете се, намерете време и място да кажете това, което ви и на сърцето и душата. Основното изискване е да сте в час с изискванията и нуждите на момента.

Лъв 22 юли – 22 август

Ден за творчески командировки, за пътуване и гостуване, за среща с тези, с които ще живеете и работите съвместно в бъдеще. Нищо не е случайно и не става просто така. Вземете инициативата и водете играта. Сега е момента да се сключи нов договор, да се уредят имотни и семейни отношения. Сключените бракове ще са дълготрайни. Ще се появи светлина в тунела за безработните. Важното е да контролирате ситуацията и чувството за мярка да не ви напуска, за да не отидете там, от където трудно ще се върнете.

Дева 23 август – 22 септември

Не се колебайте какво да изберете в днешния ден. Намерете място и време за всичко, което ви се предложи. Личната ви работоспособност и чувства ще бъдат подложени на изпитание. Концентрирайте се максимално върху работата, за да имате време вечерта и за любов. Не е ден за изневери, Тенденцията е започнатото в момента да продължи дълго, да промени начина ви на живот и личните ви връзки. Ако сте сънували приятен сън, това е знак, че при вас всичко е наред. Неприятният сън говори, че е дошло време за промени.

Везни 23 септември – 22 октомври

Силен ден за личната ви амбиция, за желанието да се установите на по-добро място и да завладеете едно сърце. Време е да се взимат отговорни за бъдещето решения. Не протакайте и не очаквайте друг да ги вземе или да направи избора вместо вас. Сега е момента да се късат окови, да се счупи черупката от загубили вече давност изисквания и чувства. Разкрепостете се, повеселете се, направете крачката, която ще ви донесе щастие и радост. И дано с нея получите и финансово обезпечение. Ще има за какво да почерпите.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Един от най-добрите дни за нови начинания в този месец. Сега е момента да стартирате нов проект и да отворите свое заведение. Сключете нов договор или преподпишете стария при по-изгодни за вас условия. Може да се сдобиете с имот, да уредите авторски права и наемни отношения. Оставете амбицията да ви води, но нека чувството за отговорност я контролира и държи на къса каишка през цялото време. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Точно днес не променяйте дозировката на лекарства.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Всичко предприето днес ще донесе стабилност и ще отвори пред вас по-далечна перспектива. Може да ви повишат, да намерите нова или допълнителна работа. Важното е да изберете това, което дава възможност за постоянни и добри доходи и време за личното ви хоби. Очертава се среща със спонсор. Вечерта ще откраднете и мигове за веселие и разтоварване. В този ден може да има от всичко, но трябва да се внимава да не пресолите и вгорчите нещата. Старайте се да направлявате ситуацията, каквото и да се случва.

Козирог 22 декември – 20 януари

Започнатото днес ще помогне да оправите семейния бюджет, да уредите отношенията с близки и приятели и да си откраднете минути щастие. Играйте с открити карти, а в утрешния ден ще разкриете и картите на конкуренцията. В момента съдбата ви дава шансове, които ще помогнат да се отделите от вредна или губеща за вас среда и да намерите нещо много по-добро. Явете се на конкурси, вземете изпит, намерете и повод да се почерпите, но без да губите в нито един момент чувството си за мярка.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес може да намерите своя спасителен остров в работата или в любовта. Дано едното ви заведе при другото. Търсете начини за внедряване на нова работа и в нова среда. Не отклонявайте покани, оглеждайте се и ще намерите повод да почерпите. Очертават се изненади и срещи, които може за минути да променят решенията, да ви изкарат от дълъг приод, в който нищо не се е случвало или не е зависило от вас. Изборът, който правите в момента ще преобърне живота ви и дано е за добро. Бъдете адекватни на ситуацията.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес всеки е тръгнал с голямата кошница, блъска се с лакти и не търпи конкуренция. С примиренчески подход нищо не се печели. Излезте от света на мечтанието и опитайте късмета си в нова среда. В утрешния ден ще разберете дали ходовете ви са правилни и дали се намирате на правилното място. Вечерта маските падат и в любовта. Ще има усмивки и сълзи, но сълзите ще са повече. Може да изтеглите късата клечка в отношенията с други двама. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Губи този, който не подхожда адекватно.