Тези осем знака ви казват, че някой ви е проклел

1
137
Добави коментар
slavchev
slavchev

Ако забележите тези осем знака, които са най-често срещаните показатели, тогава вие сте прокълнати. Много хора са убедени, че са прокълнати, но за съжаление много от тях са прави.

Внезапна загуба на енергия: Ако някога сте били изпълнени със сила, били сте пълни с живот и енергия, а изведнъж сте “потънали” и вече нямате воля за нищо, това може да бъде един от признаците, че ви е хвърлена клетва.

Финансова загуба: Ако внезапно претърпите големи финансови загуби, ако сте загубили много пари в някои вложения или внезапно от стабилна ситуация сте влезли в безнадеждна.
Зачестили проблеми в любовта: Някога сте били в стабилна любовна връзка, но в последно време любовния ви живот е нещастен, не можете да задържите партньор имали сте развод, нямате желание за секс вече.

Кошмари: Вие изведнъж започвате да сънувате кошмари. Сънищата са убедителни и много ви натоварват. Сънувате за смърт, змии, скорпиони, падане от височина.
Черно знамение: Ако любимите ви бижута изчезват или се късат необяснимо, това може да е знак, че сте прокълнати.

Несполука: Това е нещо, което мнозина преживяват субективно, но ако наистина сте в голяма черна серия и всичко се обръща срещу вас, това е проклятие.
Необяснима болка: Ако по-често от нормалното започнете да чувствате болка в тялото, която не можете да си обясните, особено в долната част на гърба, корема, дори и краката, а лекарите не могат да открият коя е причината.

Проблеми със съня: Изведнъж започвате да се събуждате нощем, дълго не можете да заспите, потите се докато сънувате, а по-рано не се е случвало.
Ако разпознаете само четири от тези знаци, това не е страшно, но ако разпознаете всичките осем, веднага отидете на баячка. Разбира се, ако вярвате в клетви.

loading…