Вижте кои са най-щастливите зодии

1
172
Добави коментар
slavchev
slavchev

Всеки сам кове своята съдба, но според астролозите има значение и подредбата на звездите. Кои са най-щастливите зодиакални знаци? Вижте Топ 5 на класацията, с уговорката, че винаги има и изключения.

5 място – Рак

Ракът се старае много да бъде щастлив и през целия живот възпитава своя оптимизъм. Предвид вътрешните ресурси и способността да се фокусира върху задачите, които са му възложени – това е напълно възможно, но е изтощително. Да, представителите на този знак могат да видят във всичко само добро, но с немалко усилия! „Щастието е упорита работа“ – това е определението, идеално подходящо за Рака. Проблемът е, че представителите на този знак възприемат живота като борба с редица препятствия и наистина щастливите Раци са по-скоро рядкост.

4 място – Овен

Овенът е целеустремен и знае как да върви напред през цялото време. „Движението е живот“ е сентенция, която ги описва напълно. Процесът на овладяване на реалността им дава сила и ги прави щастливи. Щастието за Овните е доста типичен набор от ценности и постижения – кариера, любов, престижна работа. Представителите на този знак не са безразлични към статута, поради което придават голямо значение на високите позиции. С възрастта предпочитанията на Овен започват да се променят радикално и радост им носят най-простичките забавления, като риболов и четене, например.

3 място – Лъв

Може да прозвучи странно, но представителите на този знак са сред трите най-щастливи. Защо е странно? Защото при лъвовете има нарцисизъм, арогантност, проблем със самоиронията – качества, които сякаш усложняват пътя към щастието и хармонията. Това обаче не е така. Способността на Лъвовете да създават своята зона на комфорт е такава, че не се интересуват от външни дразнения. Факт е, че когато постигне духовна хармония, Лъвът престава да ръмжи, да се налага и всъщност става една много приятна личност. Просто казано, дайте на Лъв възможност да се отпусне и той ще направи живота на хората около него красив и щастлив.

2 място – Водолей

Високият интелект на Водолея не ги превръща в „книжни плъхове“, напротив – мъдростта на представителите на този знак ги прави отворени към света. Водолеите не знаят как да се отегчават, търсят комуникация и обожават да организират празници, дори и да няма причина. До тях е много приятно, забавно и интересно, а самите Водолеи непрекъснато търсят нови страсти и необичайни върхове.

1 място – Близнаци

Ето го и най-щастливият знак според астролозите. Как могат Близнаците с повишената им емоционалност да бъдат лидери? Това е много просто. Представителят на този знак се опитва да види само положителните страни във всичко, което се случва. Не, те не са клинични оптимисти, възприемайки реалността през розови очила и пренебрегвайки сложността. Те са в състояние да оценят всеки миг и да се отнасят към всичко философски. Тяхното психическо състояние е променливо, представителите на този знак са склонни към лека тъга, но предпочитат бързо да излязат от това настроение. Утре ще бъде нов ден и това вече е добро само по себе си, според факта, че несигурността на живота е готина.

Източник: ТЯЛОТО

loading…

Свързани