Подходящ подарък за жена Телец

1
177
Добави коментар
slavchev
slavchev

Какво да подарите на жена Телец? Един от цветовете на зодия Телец е зеленият. Тъй като всяка дама харесва бижута, потърсете такива, които имат в себе си зелени камъни. Подходящ и доста интересен е оливинът, който е вид минерал, пише az-jenata.bg.

Часовник е добър избор за подарък за дама родена под знака на Телец. Както споменахме, тя обича точността и красивите придобивки. Часовникът може да бъде с розово злато или метал, който да напомня на него, а циферблатът да крие в себе си малки красиви камъни.

Жената Телец се отличава с класически вкус. Ако сте избрали да подарите парфюм, ароматът му трябва да напомня на марципан в съчетание с малко розов цвят.

Друг цвят подходящ за родените под знака на зодията е розовият. Ако сте избрали за подарък гримове, нека бъдат в меките розови нюанси.

Портфейлът е необходимост. Телецът цени всяка стотинка, затова подарете елегантен кожен портфейл.

Един от най-предпочитаните аксесоари от жените Телци е красивата дамска чанта. Изберете класическа форма, нещо по-голямо като модел в изумрудени нюанси.

Ако искате да направите наистина щастлива жената Телец, подарете й луксозно бельо в черно или бутикови обувки и копринен шал на флорални мотиви.

Източник: blitz.bg

loading…

Свързани