Къде изчезна преди 11 години малката Мадлен Маккейн – най-издирваното момиченце в целия свят?

1
296
Добави коментар
slavchev
slavchev

Мадлен Маккейн е най-издирваното момиченце в целия свят. Трагедията с малкото дете се е разиграла в Португалия на 3 май 2007 година. 4-годишното момиченце от графство Лестършър изчезва внезапно по време на почивка с родителите си Кейт и Хари Маккейн в курортно селище на брега на Атлантическия океан, пише „Марица“.

Издирването й продължава и към момента. През цялото това време изникват нови и нови теории, свързани с мистериозното й изчезване. Изчезването Във фаталния 3 май в хотел Praia Luz Кейт и Хари дали на Мадлен и другите си две деца – близнаците Шон и Амели, мляко и бисквити, сложили ги да спят около 20:30 часа и заедно с приятели отишли в ресторанта Tapas Restouran.

На всеки половин час отскачали до хотелската си стая номер 5А, за да проверяват децата. Около 22:00 часа Кейт за пореден път влязла в хотелската стая. Тя видяла, че близнаците спят в креватчетата си, но леглото на Мадлен било празно, а прозорецът на стаята – отворен.

Майката претърсила всяко ъгълче на стаята, след това направила същото и в двора на хотела. Когато не открила и следа от дъщеря си, се обадила на мъжа си и му разказала всичко. Открила работещата в хотела детегледачка – Шарлът Пенингтън, а приятелите на семейство Маккейн се погрижили за близнаците.

Според показанията на бавачката, на 3 май тя се занимавала с деца до 22 часа. Именно тогава било взето и последното й поверено хлапе. Тя твърди, че е била на местопроизшествието след пет минути и че близнаците вече ги е нямало.

Медиите обаче отбелязват, че едва ли децата могат да бъдат взети за такова кратко време, припомня Блиц. В думите на бавачката има и друго несъответствие, тъй като при пристигането на полицаите близнаците са спели в креватчетата си.

Шарлът казала, че първото, което е чула от майката на децата, било: „Те са я взели, те са я отвели!“, тъй като разтревожената майка предположила, че детето й е отвлечено. Въпреки това Кейт твърди, че единствените думи, които е произнесла, са: „Мадлен е изчезнала!“.

Полицията е пристигнала в хотела около полунощ. Първото позвъняване е получено около 22:14—22:15 часа. Детето така и не е открито.

Източник: petel.bg

loading…

Сподели с приятели в социалните мрежи