Невероятно красив годежен пръстен с централен жълт брилянт и още бели брилянти – Бижутерски магазин BRUTAL

2
597
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Прекрасен годежен пръстен с брилянти в Бижутерски магазин BRUTAL

Невероятно красив годежен пръстен, изработен от 14К бяло злато, с централно разположен 1.016 ct жълт Брилянт и 0.63 ct бели Брилянти, разположени по предната част на окръжността.

Информация за годежния пръстен

Вид Злато – 585, 14К

Тегло 4.84 гр.

Жълт брилянт 1.016 ct.

Цвят / Чистота N I2

Бели брилянти 0.63 ct.

Цвят / Чистота G SI 1

 

Защо трябва да се купи златен годежен пръстен с диамант

Традицията повелява, предложението за брак да бъде съпроводено с годежен пръстен от благороден метал (предимно от злато), украсен с поне един диамант или скъпоценен камък. Приемайки годежен пръстен, жената дава реално съгласието си и затова всичко трябва да е както повеляват традициите.

Годежният пръстен е символ на любов, уважение, вечен съюз между мъжа и жената. Смята се, че диамантите са магически камъни, създадени от пламъците на любовта. Диамантите са най-твърди от всички скъпоценни камъни и са символ на сила, дълголетие, стабилност на взаимоотношенията, непреходна любов и привързаност, но за украса се използват и различни скъпоценни камъни като сапфири и рубини, например. В някои страни пък, самите годежни пръстени се използват и за брачни халки, когато на тях се гравира името на половинката и датата на сватбата.

В бижутерски магазин BRUTAL ще намерите прекрасни златни бижута, включително годежни пръстени (брачни / годежни халки), а и още много изискани и неповторими бутикови бижута, инкрустирани с диаманти и скъпоценни камъни с гарантиран произход и сертификат за качество. Папазян Даймънд е фирма, създадена от дипломирания и лицензиран експерт оценител на диаманти г-н Янко Папазян.

В нашата златна бижутерия предлагаме дизайнерски пръстени с брилянти, а и златни обеци, златни гривни, златни висулки и медальони, а и красиви аксесоари, украсени с поне един брилянт. Бижутериен магазин Брутал се намира в центъра на Пловдив, на една от емблематичните улици – наричана още улица на всички златари и златарски ателиета, точно срещу градинката на Джумаята.

Заповядайте на място в бижутерия BRUTAL, за да видите на живо и изберете лесно и бързо най-красивия годежен пръстен от злато с брилянти.