Почистване и поддръжка на дворове, парцели, терени в района на Брезник, Перник, Трън, Сливница, Радомир, Батановци

2
990
Добави коментар

Почистване и поддръжка на дворове, парцели, терени – Бригада за строителни ремонти

Нашите екипи за почистване работят бързо и качествено. Фирмата разполага с необходимата техника за извозване на отпадъци в определените места.

Ние знаем, че не на всеки се отдава градинарската дейност, а зависи и от свободното време. Много хора вземат стара къща с двор или вила в близки и по-далечни села с идеята да имат място за почивка през уикендите и отпуските, където да се събират семейно и с приятели, но … Така се случва, че повечето посещават тези имоти само по празници и отпуски, а отивайки, веднага им минава мерака, защото са необходими няколко дни усилия, за да се преведе обстановката в такъв вид, че да е приятно.

Занимареният двор е обрасъл с трева „до кръста“, храсти, бурени, а и е свърталище на всякакви влечуги и други гадинки и ние знаем как да го поддържаме.

Нашите услуги по почистване, поддръжка и озеленяване включват:

Рязане на дървета и храсти (изкореняване) Косене на трева Подравняване на терена Извозване на храсти и отпадъци Премахване на опасни дървета Почистване на мазета, тавани и гаражи Разрушаване на стари сгради и извозване на боклуците Дезинфекция на почистените мазета и тавани Почистване на дворове, парцели, къщи и апартаменти от ненужни боклуци Изхвърляне на ненужни вещи, мебели, стара техника, отпадъци – всичко ненужно Изпразване и почистване на новозакупени апартаменти и къщи