Ким Кардашян отново гола в социалните мрежи

1
193
Добави коментар
svetla58
svetla58

Отново Ким Кардашян и отново шокиращо поведение. Всички знаем, че това семейство е способно на какво ли не само и само да е в центъра да публичното пространство и да печели пари. От най-малките, до най-възрастните членове вече се изявиха в социалните мрежи. Новородените им деца, наравно с бабата на самата Ким, вече са медийни звездни.

Последната хрумка на пищната брюнетка е да създаде шишенце за парфюм с идентична форма на тялото й. Тя се съблече чисто гола в социалните мрежи, за да могат да извят стъкления бюст и пищния задник на квазерката.

Ким даде на феновете си възможността да надникнат в процеса на създаване на новата си парфюмна бутилка. Чрез няколко фотоса в Instagram, Ким показа тялото си покрито с тънък слой глина и даде нагледно да видим как то се превърна в „трезор на изискани фрагранси”.

Това бяха първите крачки от популяризирането на новия парфюм KKW Body от парфюмната й линия KKW Fragrance.

„Следващият аромат, който ще излезе през май е толкова невероятен! Той е скулптура на моето тяло. Ароматът е толкова добър и аз съм изключително горда с него. Мирише ми така, както аз си представям, че би мирисало златото, въпреки че знам, че това е цвят, но представата, която имам е за нещо светло.”

37-годишната майка на три деца вече има няколко парфюма зад гърба си – Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus и Crystal Gardenia Oud, които излязоха на пазара през ноември и се разпродадоха изцяло само за 6 дни.

Нежните аромати се продаваха в бутилки във формата а кристали, инспирирани от обира, който тя преживя в Париж през 2016, след което приятели й се притекоха на помощ с лечебни камъни и природни кристали.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Crystal Gardenia, Crystal Gardenia Citrus, Crystal Gardenia Oud, KKW Body, KKW Fragrance, Ким Кардашян