Склад за храни и напитки изгоря в столицата

1
511
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Пожар горя в столичния квартал „Красна поляна” снощи, съобщават от МВР. Няма данни за пострадали при инцидента хора. Нанесени са единствено значителни материални щети. Пламъците бяха овладени, но гасителните действия продължиха цяла нощ. На мястото на инцидента бяха и полицейски екипи на СДВР, които отцепиха района и регулираха движението.

Пожарът възникнал към 20:00 часа снощи, в складова база на бул „Н.Мушанов”. По данни на полицията, става дума за склад за храни и напитки и сграда към него. Огънят се е разпрострял на площ от около декар и половина. Според собственичката на обекта, щетите приближават 4 млн. лева като стойност, предава Нова телевизия. Пред медията тя посочи, че подозира умишлен палеж. Дали това е така, предстои да стане ясно в рамките на разследването по случая.

Няма превишение на показателите за качеството на атмосферния въздух след пожара, уверяват от столичната екоинспекция. Експерти на инспекцията и Изпълнителната агенция по околна среда са извършили измерването на показателите с Мобилна автоматична станция.