Вижте как Джордж Клуни посрещна рождения си ден (СНИМКИ)

1
119
Добави коментар

Днес актьорът Джордж Клуни навършва 57 години. Рожденият му ден тази година със сигурност ще е по-специален след като вече е татко на близнаци.

На 7 юни м.г. съпругата му Амал роди близнаците Ела и Александър в Лондон. „Тази сутрин Амал и Джордж посрещнаха Ела и Александър Клуни в живота си. Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и добре. Джордж е упоен и ще се възстанови след няколко дни“, каза говорител на актьора.

Миналата година в очакване на близнаците Клуни посрещна личния си празник в звездна компания, но без съпругата си Амал. Актьорът се разходи по река Темза заедно със Синди Крауфорд и съпругът й Ранди Гербер. „Винаги можем да разчитаме на него за фотобомба!“, написа тогава супрмоделът под забавен кадър на компанията.

Тази година обаче семейство Клуни вероятно ще прекара празника на актьора заедно. Още повече, че има малки помощници, които да не го оставят сам да гаси свещичките върху тортата.

Но знаем ли всичко за очарователния актьор?

Джордж е искал да играе бейзбол, но не е успял да премине дори първата контрола. И все пак, вероятно не случайно избира бъдещата си професия пред камерата – майка му Нина Брус е печелила конкурс за красота, а баща му – Ник Клуни, е бил… актьор.

През декември 1989 г. се жени за актрисата Талия Болсъм, но след раздялата им се зарича да остане вечен ерген. Той дори се хваща на бас с Мишел Пфайфър и Никол Кидман, че няма да се ожени повторно до 40-тия си рожден ден.

След това дълги години той беше на неотменна част от класациите за чаровен ерген, стилен мъж, дори като един от най-красиво остаряващите в Холивуд. Актьорът е вторият мъж, който се появява на корицата на списание „Вог“ след Ричард Гиър. През 2007 г. Клуни е номиниран за един от 50-те най-стилни мъже през последните 50 години.

Смятан е за един от най-интелигентните хора в Меката на киното, Джордж Клуни е известен и с благотворителната си дейност.

Актьорът е носител на множество награди – „Еми“, „БАФТА“, „Златна камера“, „Европейска филмова награда“, „Сатурн“, две награди „Оскар“, три награди „Сателит“ и четири награди „Златен глобус“, номиниран е за „Бодил“ и „Златна мечка“.

През май 2013 г. съдбата го среща с красивата адвокатка Амал Аламудин. Клуни бил в италианското си имение близо до езерото Комо. „Общ приятел ми звъна и ми каза: Идвам при теб, може ли да дойда с една приятелка? Отговорих му: Да, разбира се“, разказа преди време в шоуто на Дейвид Летърман по Netflix актьорът.

Двойката сключва брак през септември 2014 г. във Венеция в обкръжението на близките им хора. От юни м.г. се радват на близнаците си Ела и Александър.

Източник: БЛИЦ

loading…

Свързани