Тайните за красотата на 51 години от Холи Бери.

1
223
Добави коментар

Холи Мария Бери (на английски: Halle Maria Berry) (по света е известна повече като Хали Бери) е американска киноактриса, родена в Кливланд, Охайо на 14 август 1966 г. Холи Бери е родена като Мария Холи Бери, но през 1971 година променя името си на Хали Мария Бери.
51-годишната актриса Холи Бери е известна с любовта си към спорта и стегнатата си фигура, благодарение на която изглежда много по-млада от  годините си. Актрисата се занимава по своя фитнес програма с помощта на личен треньор по бокс, йога и специални упражнения за военните. Тя наскоро започна да споделя тайните на красотата си в собствен блог.

Например, според Бери, здравето на костите, сухожилията и красивата си кожа, дължи на костен бульон, който готви часове, като по този начин получава колаген и други хранителни вещества. А за плосък корем, Холи практикува упражнение, наречено „Безумната осмица“: осем лицеви опори, после скок, после осем ниски клякали – и така нататък в кръг.

Според треньора си, актрисата се придържа към строгата дисциплина в храненето и тренировките, въпреки че на плещите й лежи възпитанието и на две деца. Малкият си син Бери ражда на 46 години. Снимки от тренировките си Холи редовно споделя в интернет, за да мотивира и феновете си да започнат занимания със спорт.

Холи Бери е родена като Мария Хали Бери на 14 август 1966 г., в Кливланд, САЩ. Брачни партньори:

Дейвид Джастис (омъж. 1993 г. – разв. 1997 г.)
Ерик Бенет (омъж. 2001 г. – разв. 2005 г.).
Габриел Обри (омъж. 2005 г. – разв. 2010 г.)
Оливие Мартинес (омъж. 2013 г. – разв. 2016 г.)

Местожителство     Лос Анжелис, САЩ Има Оскар за най-добра женска роля в „Балът на чудовищата“ (2001 г.)