Хороскоп за днес – 10 май :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
212
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 10 май 2018 г.:

Овен

Един вдъхновен ден, стимулиран от съвпада на Луната с Нептун. Записвайте си идеите, с които се събуждате и се опитайте да реализирате поне една в следващите дни. Този ден е даден за разчистване на сметки и терени, за подготовка преди големия скок и важните начинания през уикенда. Намерете време за всичко, с което изоставате в сроковете и за което сте дали дума да доведете до край. Не споделяйте идеи и намерения и не тръгвайте в нова посока. Проверете това, в което не сте сигурни. Не се доверявайте на клюката.

Телец

Днес бавно и полека ще достигнете важна за вас цел. Не бързайте, за да не преправяте нещата. Обърнете внимание на всеки детайл, уредете нужните документи и разрешителни, преди да стартирате нови начинания. Всичко, за което се постарате ще ви се отплати в бъдеще. Избягвайте пренапрежението, не влизайте в излишни разправии. В този ден се препоръчва пасивност, отказ от демонстрации на сила, възможности и позиции. Спазвайте диета, прочистете се от шлаката, опитайте да забравите неприятното.

Близнаци

Неблагоприятен ден за родените във втората декада. Нищо от делата и дейностите, които стартирате няма да започне добре или ще ви коства допълнителни разходи. В този ден е добре да се приключва, да тичате към финала на лични и професионални връзки, вместо да поемате по нов път. Ще ви е нужно време за размисъл, преди да уточните посоката, преди да се разберете с кого ще обедините сили и интереси и кого ще изключите от кръга на доверените хора. Намерете тихо и спокойно място, премислете нещата.

Рак

Вслушвайте се във вътрешния си глас и не тръгвайте в посоката, която той не одобрява. Ден на откровения на неочаквани събития, които ще ви откажат от едно и ще ви насочат към нещо друго. Важното е да не се бърза, да не се предизвиква съдбата и добрите намерения на околните. Сега е момента за прочистващи и разчистващи пътя процедури, за смяна не само на визия, но и на възгледите ви по даден въпрос. До вечерта опитайте да вземете окончателно решение и да приключите каквото сте обещали.

Лъв

От няколко страни ще ви подтикват да взимате прибързано решение. Не го правете, не позволявайте да ви притискат. Този ден е даден за размисил и за приключване на отдавна започнати проекти. Може би трябва да се ориентирате и към раздяла с тези, които се опитват да ви вкарат в губещи инициативи и съмнителни начинания. Направете нужната инвентаризация и тайна проверка. Сверете информацията получена от две страни, незасегнати в ситуацията. Картинката ще ви се изясни и настроението ви ще се оправи.

Дева

Родените във втората декада може да направят грешна стъпка и ход, който ще ги затрудни и ограби душевно или материално. Пазете се от случайни контакти, не правете любовно предложение и не приемайте такова. Не започвайте нова работа. Подредете приоритетите преди старта на новите инициативи. Започнатото днес ще се нуждае от поправки, ремонти и допълнителни инвестиции. Нещо не взимате под внимание или не сте си изяснили. Вероятно е да ви подхвърлят губеща идея, от която ще печелят трети лица.

Везни

Не взимайте страна в споровете на другите и проверявайте всяка информация преди да реагирате или да започнете свещени войни. Денят е зареден с провокативни идеи, с желание да се подтикне някой към действие, което ти сам трябва да свършиш. Останете където сте, изолирайте се от нежелани съветници и давайте заето за натрапниците. Дори и да усещате, че закъснявате за среща или делови разговор, не бързайте. До вечерта ще постигнете поне една важна цел и ще си оправите настроението.

Скорпион

Това, което вчера е било невъзможно днес ще бъде постигнато. Бавно и полека ще се доближите до целта и вечерта ще почерпите за удържаната победа. Вземете изпит, представете готовите си проекти на обсъждане, финализирайте подготвените сделки и свършете това, което отдавна обещавате на половинката у дома. Зарадвайте и децата с мечтан подарък. Този ден сбъдва поне едно ваше желание или вашите усилия сбъдват желанието на близък. Дълговете се изплащат. Радвайте се на щастливите моменти.

Стрелец

Направените днес признания или обяснението ви в любов ще донесат само неприятности. Планетите на любовта и вдъхновението Венера, Луна и Нептън сключват негативни аспекти с вашето Слънце. Ще се окажете притиснати от двама, на които отдавна сте дали дума или обещания. Може да попаднете под фатално въздействие, което да ви разведе или ожени прибързано. Не подвеждайте тези, които обичате. Новото, което привличате ще ви отрови живота в бъдеще. В този ден нищо ново и съществено не бива да се предприема.

Козирог

Всичко уредено днес ще ви помогне утре да се измъкнете от неприятни разговори и конфликти. Приключете с възложените задачи, зарадвайте някого като изпълните даденото отдава обещание. Не протакайте изпълнението и на поставените професионални задачи. Днес шефовете може да направят проверка на свършената работа. Не отсъствайте от местата, където ще ви оценяват или сами трябва да давате оценка. Дайте време на новите предложения да „отлежат”, да се натрупат факти и възможности за реализацията им.

Водолей

Всичко уредено днес ще ви помогне утре да се измъкнете от неприятни разговори и конфликти. Приключете с възложените задачи, зарадвайте някого като изпълните даденото отдава обещание. Не протакайте изпълнението и на поставените професионални задачи. Днес шефовете може да направят проверка на свършената работа. Не отсъствайте от местата, където ще ви оценяват или сами трябва да давате оценка. Дайте време на новите предложения да „отлежат”, да се натрупат факти и възможности за реализацията им.

Риби

Към обед е точният съвпад на Луната с Нептун във вашия знак. Ще ви хрумнат неочаквани идеи. Може да намерите отдавна търсеното решение на наболелите проблеми. Родените във втората декада са в най-силната си позиция, особено по отношение на интуицията и творческото вдъхновение. Може да имате неприятни моменти в любовните връзки, но точно те ще дадат стимул за лично откровение, за стихотворение, за артистично изпълнение, което може да ви направи известни. Записвайте идеите си от този ден.