Основателят на Reddit каза, че криптовалутите могат да станат “гориво за новия интернет”

1
134
Добави коментар

Биткойн и други криптовалути може да станат гориво за новия интернет въпреки тяхната нестабилност, каза Алексис Оганян, основател на Reddit.

Прочетете още: “СПЕЧЕЛИ БИТКОЙН НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО – ЗАПИШИ СЕ С НЯКОЛКО ПРОСТИ СТЪПКИ”

В Късното шоу със Стивън Колбърт  Алексис говори с ентусиазъм за идеята за виртуална валута, действаща като хранилище за ценности, които не са подкрепени от нито една държава. Той отбеляза, че това може да звучи глупаво за хората, живеещи в технически напреднали страни като САЩ, но истинската стойност на криптовалутите се придобива при извършване на презгранични преводи за няколко минути, особено за икономически нестабилни държави.

“В много страни съществува несигурност относно правителството и местната валута. Хората виждат как се губят спестявания от десетки години назад. Определено има истинска стойност в криптовалутите, дори и тези, които са нестабилни, тъй като те са малко по-нестабилни от валутите на някои страни, които изпитват хиперинфлация. За всички хора по света е важно да значт, че това, което е твое наистина е такова. Тъй като криптовалутите са цифрови, те ще се придвижват с вас където и да отидете и това  увеличава силата им. “

Миналата седмица бе съобщено, че Reddit планира да възстанови  възможността за извършване на плащания в криптовалути за своите златни потребители. Същевременно към БТК ще бъдат добавени Лайткойн и Етереум.

 

 

 

Можете да се абонирате за нас в Twitter и да харесате нашата Фейсбук страница.

Посетете нашият онлайн магазин. Приемаме заплащане и в криптовалути !

Прочетете повече за онлайн допълнителните доходи от нашето меню “Допълнителни доходи”. Представили сме няколко проекта, които сме изпробвали лично и с радост ви ги препоръчваме.