Заложи на американски футбол в Betfair! 10.05.2018г.

1
153
Добави коментар

Заложи на американски футбол в Betfair! В тази статия ще Ви разкажем малко повече за американския футбол, както и за залагането на този спорт в Бетфеър. Както става ясно от наименованието му, това е най-известният спорт в Америка. Той представлява техните виждания за футбол, а европейският футбол американците наричат сокър. По-долу ще видите какво всъщност представлява и как се залага на него.

В случай че желаете да се регистрирате в Бетфеър, възползвайте се от начален Бетфеър бонус на стойност €100!

ВЗЕМИ 200 ЛЕВА БОНУС ОТ БЕТФЕЪР

Това е един доста интересен спорт, в който динамиката и борбата никога не свършват. Както във всеки спорт има висше първенство, в американския футбол има НФЛ (Национална Футболна Лига). Футболът има доста сходства с ръгбито, но се откриват и разлики. Играе се на голямо игрище с дължина 120 ярда и ширина 53 ярда. На терена всеки отбор може да играе с 11 играча, като може и да ги сменя с други през почивките. Играе се на четири части по 15 минути. Мястото където се реализират точките се нарича “ендзона”. В тази част на полето се случват най-интересните моменти от срещите. Играчите, които наближат ендзоната или са спирани от защитата с тежко изблъскване или отбелязват тъчдаун, който носи на тима 6 точки. Намират се и две врати в края на игрището и когато топката премине през тях се бележат допълнителни точки.

Как се залага на американски футбол в Betfair?

След като посетите сайта на Бетфеър изберете падащото меню “Всички Спортове” в раздел “Спорт”. Бетфеър не предлага много пазари за този спорт, но определено коефициентите са едни от най-високите. Да започнем с най-простото: Вие може да изберете краен победител от срещата, а опция равенство няма. Другият вариант е да заложите на победител с хендикап, тоест с определена точкова разлика. В горната визуализация сме Ви показали третата и може би най-атрактивна опция за залагане. Подобно на нашата “Шампионска Лига”, НФЛ също има голям турнир наречен “Супер Купа” (оградена в червено). Вие може да направите залог за победителя от супер купата. За целта трябва да разберете кой е фаворитът за спечелването й и да заложите на него.

Това бяха най-важните неща за американския футбол и за залагането на този спорт. За повече спортни статии следете блога на Бонус Кодове! Възползвайте се и също от нашите: Бет365 бонус, Покерстарс бонус и Ефбет бонус.