Прогноза за Дарби Каунти – Фулъм – Чемпиъншип – 11.05.2018 – betreview.net

1
146
Добави коментар

Отборите на Дарби Каунти и Фулъм ще открият плейофите след края на редовния сезон в Чемпиъншип.  Първият мач от битката за влизане в английската Висша лига ще се изиграе в петък вечер на стадиона на Дарби “Прайд Парк”, а реваншът в Лондон е в понеделник, 14 май. Победителят от тази двойка ще срещне печелившия от сблъсъка Мидълзбро – Астън Вила във финалния плейоф на Уембли.

Изходно положение на двата отбора

Фулъм зае третата позиция в крайното класиране в Чемпиъншип, което осигурява на тима домакинско предимство в реванша, докато Дарби Каунти финишира на 5-то място. Лондонският тим направи изключително силна серия от 23 мача без загуба във втората половина на сезона, благодарение на която стигна до зоната на плейофите. Дарби Каунти пък имаше известни колебания през февруари и март, но след това успя да се стабилизира и да спечели няколко важни срещи, за да заеме последното 6-то плейофно място.

Дарби Каунти и Фулъм умеят да бележат

Срещат се два от най-резултатните отбори в Чемпиъншип. Фулъм бе с втората най-силна атака в дивизията с отбелязаните 79 гола, отстъпвайки единствено на шампиона Уулвърхямптън (82 гола). Дарби Каунти пък вкара общо 70, което прави нападението на тима четвърто по резултатност.

“Овните” успяха да се разпишат в 8 от последните си 9 мача в лигата. Всяко едно от последните 7 домакинства на тима пък предложи на феновете по 3 гола или повече. Фулъм от своя страна се намира в невероятна поредица от 24 шампионатни двубои, в които неизменно вкарва поне по 1 гол. Последните 3 срещи на водения от Славиша Йоканович отбор неизбежно завършиха при Над 2.5 гола.

Срещите им през редовния сезон

Първият мач между Дарби Каунти и Фулъм от този сезон се изигра през ноември 2017 г. в Лондон и завърши наравно 1:1. Ответната среща през март тази година  на “Прайд Парк” пък бе спечелена от Фулъм с 2:1.

Въпреки важността на този мач и наличието на реванш три дни по-късно, ние смятаме, че двата съперника имат необходимите качества, за да сътворят един атрактивен мач с 3 или повече отбелязани гола.

Прогноза за Дарби Каунти – Фулъм: Над 2.5 гола

*коефициентите може да варират

 Зареждане …

Дарби К – Фулъм: Има изгледи за Над 2.5 гола Петък 11.05. – 21:45 ч. – пряко по Diema Sport 2

5 (100%) 1 vote

Свързани статии