Какво да питаме при избор на хамали?

2
201
Добави коментар

Какво да питаме при избор на хамали?

Даваме ви отговора още в самото начало – „Вие не трябва да питате нищо“! Опитните хамали сами ще знаят какви въпроси да ви зададат, за да получите максимално ясна представа от какво се нуждаете. А ако вече сте наясно какво ви трябва, със сигурност ще сте щастливи да получите още повече информация. Всичко това може да получите при нас – Хамали Престо

Трябва ви:

Превоз на багаж в рамките на София, от София до друг град/село и обратно;
Доставка на строителни материали;
Хамалски услуги – разглобяване на мебели, изнасяне, товарене, превоз, разтоварване, сглобяване, изнасяне на тежки предмети, обемни уреди и т.н.;
Хамалски услуги и транспорт;
Пренасяне на покъщнина, търговско оборудване, хладилни витрини;
Почистване на апартаменти до голо, мазета, тавани, гаражи, складови помещения;
Извозване на стари мебели;
Всичко друго, което е свързано с носене, разглобяване, сглобяване, извозване, транспортиране и т.н.

Ако сте открили това, от което се нуждаете по-горе, или пък не сте – ние сме точните хора. Предлагаме цялостна услуга от А до Я, без нужда от капаро, спазваме срокове и сме изключително дискретни. Може да ни попитате всичко и ще получите коректен, професионален отговор. Ако не знаете какво да ни попитате, няма проблем, ние знаем какво ви вълнува.

В случай че отдавна искате да направите нещо хубаво са себе си или семейството си, нанасяйки се в по-добро жилище или пък да ги зарадвате с ново обзавеждане, но все не откривате време – имаме решение и на този проблем. Вече не е нужно да се съобразявате с работното време на фирмите за хамалски услуги, нито да вземате отпуск, нито болничен, нито да тичате в обедната почивка – ние работим всеки ден, без почивка по празниците. Така може да се възползвате от свободното си време и да свършите нещо полезно, ние сме насреща.

Какво ви предлагаме?

Професионални хамалски услуги;
Коректност и дискретност;
Спазване на всички уговорки;
Работим и по празниците;
Нямаме почивен ден;
Крайна цена, която не се променя;
Цялостна услуга;
Транспорт с или без хамали;
Извозваме отпадъците на регламентирани места.

Не се колебайте да ни попитате това, което ви интересува. Ние ще ви дадем ясни и точни отговори и ще ви предложим оптималния вариант за вашето преместване.

Facebook
Twitter
Google+
LinkedIn