Борисов за БСП: Аз такава злоба не съм виждал! Не знам как се издържа на това…

1
221
Добави коментар
slavchev
slavchev

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов провежда среща със съпартийците си от ГЕРБ – Стара Загора. Пред събралите се представители и привърженици на партията той коментира актуални вътрешнополитически и международни теми.

Борисов заяви, че е категорично против фалшивите новини. “Кои медии и колко можем да контролираме и от сутрин до вечер – хейт! Те не само че го правят, ами казват, че свободата на медиите била нарушена! Сега всичко е във Фейсбук, в хиляди сайтове може да се качи. Да не говорим, че голямата част от тях пишат такива фалшиви новини, че човек може да полудее! Не искам да ги знам. Имам си достатъчно работа”, коментира Борисов.

Той се спря и на темата за ядреното споразумение, ситуацията в Близкия Изток като изтъкна общите усилия на кабинета и ПП на ГЕРБ за стабилна и балансирана политика.

“По-балансирана политика не си спомням”, заяви Борисов и допълни: “Хората са изключително благодарни за това, което направихме. Ето – това, което направихме с колегите в Македония – решения, които дават огромна перспектива на нашите братя в Скопие”.

“В Скопие с Вучич и Тачи се скарахме много – не искат да си подават ръка. Но това ни е задачата – убеден съм, че те самите са много надраснали и знаят, че европейските политици трябва да дават личен пример. За това съм спокоен… Тереза Мей ще дойде, и то за два дни. Ще обсъдим и Брекзит”, отбеляза Борисов.

Лидерът на водещата партия изтъкна, че опозицията е вложила много сили, за да “провали европредседателството”. “Страхотна жлъч и злоба, но не могат да ни провалят! Аз такава злоба не съм виждал! Не знам как се издържа на това”, коментира той.

Източник: 7dnisofia.bg

loading…

Сподели с приятели в социалните мрежи