Ревю на ADATA Spectrix D40 8GB 3000Mhz DDR4 RGB памет

12
420
Добави коментар

Spectrix D40 е DDR4 има скорост 3000Mhz и поддръжа включително платформата Intel X299. Съвместима е и с дънни платки AMD AM4.

Паметта ADATA XPG Spectrix D40 е съчетание от мощност, красота и ефективно охлаждане – перфектна за DIY-любителите мощните компютърни конфигурации, овърклокъритe и геймърите!

XPG Spectrix D40 е тествана и съвместима с популярния софтуер ASUS AURA Sync (Gigabyte,MSI и AsROck дънните платки имат подобни собствени софтуери за управление). Поддръжката на AURA Sync позволява на потребителите да персонализират патентованите цветове и ефекти на RGB светлините в съответствие със своя вкус. С Intel XMP 2.0 и 10-слойни печатни платки D40 подобрява овърклокването, както и стабилността на системата.

Геймърски дизайн

ADATA XPG Spectrix D40 DDR4 се отличава със своя armor-дизайн – с метален корпус и червени и черни радиатори. Ярката RGB LED лента преобразява визията на всеки компютър във високопроизводителна геймърска машина.

Програмируеми RGB светлини чрез XPG RGB SYNC App Beta

ADATA XPG Spectrix D40 DDR4 поддържа софтуер ASUS AURA Sync, позволява да синхронизирате всички части на вашата система заедно с RAM, включително дънната платка и графичната карта. Ефектите на RGB, последователността на цветовете, интензивността, включването/изключването и допълнителните функции са достъпни за потребителите, могат да бъдат програмирани и персонализирани. Това е лесно осъществимо чрез приложението XPG RGB Sync (бета версия). Паметта е съвместима с всички стандартни дънни платки, което позволява контрол на до пет отделни RGB модула.

На всеки един от петте отделни модула можете да зададете индивидуални настройки за цвят, скорост на импулса, интензитет на осветеност и др. В допълнение, музикалният режим позволява на потребителите да слушат различни видове музика и да съчетават светлинни ефекти с ритмичното темпо на различни музикални стилове – Rock, Party, Funk и др. *Софтуерът ASUS AURA Sync е съвместна разработка на ADATA и ASUS и е предназначен за дънни платки ASUS. За други марки като MSI, Gigabyte и др., ADATA препоръчва използването на техния собствен RGB контролен софтуер.

 Ревю на ADATA Spectrix D40 8GB 3000Mhz DDR4 RGB памет Зашеметяваща скорост – готов за овърклок

ADATA XPG Spectrix D40 DDR4 има честота 3000Mhz и поддържа платформата Intel X299. Паметта е съвместима и с платформата AMD AM4/Ryzen и според производителя : „е създаденa за овърклок“! *Обръщаме ви внимание, че овърклокването никога не е гарантирано! Не препоръчваме овърклок, ако не знаете какво правите. Високото напрежение може да повреди хардуера ви, което гаранцията не покрива.

Ревю на ADATA Spectrix D40 8GB 3000Mhz DDR4 RGB памет

Отлично охлаждане и стабилност

Модулите ADATA XPG Spectrix D40 DDR4 памет са изработени с висококачествени чипове на Samsung, избрани чрез строг процес на филтриране. Използвана е 10-слойна печатна платка за по-добро качество на предаване на сигнала. Това осигурява стабилност, дори ако системата работи с висока скорост или в тежък многозадачен режим.

Ревю на ADATA Spectrix D40 8GB 3000Mhz DDR4 RGB памет

Intel XMP 2.0 – по-достъпен овърклок

С вградения Intel XMP (Extreme Memory Profile) 2.0, ADATA XPG Spectrix D40 DDR4 позволява овърклок и настройка от операционната система без промени в BIOS, улеснявайки по-лесното използване и подобрена стабилност на системата.

Ревю на ADATA Spectrix D40 8GB 3000Mhz DDR4 RGB памет

 

Ревю на ADATA Spectrix D40 8GB 3000Mhz DDR4 RGB памет