БИО Магазин Shop The Best

1
211
Добави коментар

Shop the best e място, което обединява три онлайн магазина в едно: био магазин, натурален магазин и конвенционален магазин, за да Ви предложат внимателно подбрани марки от официалните производители или дистрибутори с висококачествени продукти.

 

Shop the best е философия. Shop the best е преживяване. Вече 9 години Shop the best е онлайн пространство с лично отношение и с уважение към всеки, който избере да ни се довери и да сподели предпочитанията и нуждите си с нас!

 

Доказахме се като коректен магазин, който уважава и цени безкрайно хората, които ни се доверяват и пазаруват при нас! Имаме хиляди редовни клиенти, чиято лоялност и подкрепа затвърждават позицията ни на един от любимите онлайн магазини в страната.

 

През последните няколко години по-голямата част от вас, започнаха да ни приемат като био магазин online, въпреки че предлагаме и продукти без сертификат. Заслужихме тази позиция, защото се отнасяме коректно и с внимание към вашите нужди от здравословни и безопасни продукти и повишеното търсене. Не спекулираме търговски с цените и представянето. Не наричаме „био“ продукт, който не е. Знаем, че био продуктите се предпочитат от хора, които желаят да водят здравословен начин на живот или са принудени поради различни алергии и други здравословни проблеми. Затова ние подхождаме с особено внимание към подбора и публикуването на стоките. Био козметиката се представя с подробна информация, съставки и сертификат, а био храните са ясно разграничени

 

Можете да избирате сред основните ни категории козметика:

 

 

Козметиката при нас покрива абсолютно всички нужди на жени, мъже, деца и бебета с нормална, смесена, мазна, суха или чувствителна кожа. Предлагаме декоративна и бяла козметика – разнообразни продукти за подчертаване на красотата на лицето, за почистване и хидратация на лице, тяло, коса. Застъпени са и продукти за интимна хигиена, орална хигиена, слънцезащитни продукти, маникюр и педикюр, аромати.

 

Памучните санитаро – хигиенни материали също са разделени на:

 

Предлагаме и уникални по рода си препарати, покриващи всички нужди на вашето домакинство. Като започнем от БИО почистващи препарати, БИО прах за пране и много други био продукти. Също така можете да разгледате и нашите натурални и традиционни препарати за домакинството.

 

За любителите на вкусната и здравословна кухня, нашият био магазин онлайн предлага голяма гама от био храни, хранителни добавки, др.