Солна лампа с доставка за София, Русе и цяла България 25-30 кг

2
204
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

В забързаното ни ежедневие, изпълнено с напрегнати ангажименти, стресиращи крайни срокове и куп други притеснения, ние се въртим в един нездравословен кръговрат, от който е хубаво да успяваме да избегнем поне в дома си. 

За голяма съжаление, това е почти невъзможно независимо дали живеем в София, Русе, Бургас или друго кътче на България. Защото приберем ли се в дома си, се оказваме обградени от електроуреди, като телевизори, компютри, електрически нагреватели, печки и мобилни смарт телефони , таблети и продължаваме тази въртележка. 

Причината – всички тези електрически тела и цигарения дим, без значение пушачи или не, всекидневно влошават сериозно качеството на въздуха. Те са източници на вредни положителни йони, наречени още „електрически смог“, които след като повлияят на състоянието на въздуха, увреждат и организма на човека. 

Ние притежаваме всички тези увредители в дома си и те са едни от основните предпоставки за неспокоен сън, мигрена, раздразнителност, липса на концентрация и цялостно влошено физическо и емоционално състояние. 

Най-лесното и безплатно нещо е да проветряваме редовно помещенията, но това е много временен вариант, който в повечето случай не се оказва напълно ефективен. 

Ние имаме по-добро предложение за вас, дори смело можем да заявим – най-доброто предложение за вас – еко пречиствател на въздуха – Хималайска  солна лампа с доставка за София, Русе и цяла България. 

Това което тези, така наречени „Витамини на въздуха“ правят, е да стимулират производството на здравословни отрицателни йони във въздуха. А отрицателните йони подобряват мозъчните функции, увеличават концентрацията и стимулират по-дългата памет. Те подобряват имунната система и ускоряват възстановителните процеси. Освен това, помагат много при хроничната мигрена и подобряват съня. Много важна роля имат на работното място, защото повишават работоспособността.

Като цяло, ние се нуждаем от отрицателни йони, за да живеем здравословно и пълноценно. 

След като солната хималайска лампа с доставка за София, Русе и България се нагрее, тя увеличава значително броят на отрицателните йони в стаята и изгражда йонно поле. По този начин положително заредената стая се неутрализира и качеството на въздуха започва да се подобрява, което води до цялостно подобрение на емоционалното и физическо състояние на човешкия организъм.

Освен като най-добрият йонизатор на въздуха, лампата солна хималайска е съставена от красиви кристали, богати на приказни цветове. Те създават топла и уютна атмосфера във всяко помещение, в което са поставени и успокояват тялото и ума. Самите цветове на солните кристали имат лечебни свойства, а и са приказни само за гледане. 

В нашия онлайн магазин добавихме Хималайска солна лампа розова, със солидните размери от 25 до 30 кг и височина – 50-55 см, с дървена основа. Тази лампа има периметър на действие във включено положение цели 5 метра, а в изключен режим – 2, 5 м. 

Препоръчително е, за да получите максимален ефект от лампата, да я поставите в близост до артикулите, излъчващи вредни положителни йони. Може да я позиционирате върху телевизора, в близост до лаптопа, до всички други електроуреди в дома ви и дори до пушачите. Освен че ще изчисти въздуха, лампата служи за украса във всяка стая, офис и дом. 

Ако ви кара да се чувствате по-добре, може да оставите лампата си включена перманентно, това зависи само и единствено от вас. 

Една хималайска лампа е за цял живот, тя не е консуматив, който ще се изхаби и трябва да се сменя. Трябва да заменяте само нейната крушка.

Да направите това, просто изключете лампата от електрическата мрежа и след това я измъкнете от електрическото напрежение. След като се уверите, че крушката е изстинала, за да не се опарите, може да я замените с новата. 

Важно е да знаете, че при наличието на солната хималайска лампа в дома ви в София, Русе или Плевен, вероятно ще започнете да усещате вкус на сол по устните. Доста хора започват да се притесняват от това, мислейки си, че нещо не е наред. Реално, това е нормално и трябва да се случва. Ако пък нямате това усещане, то вероятно просто нямате развита чувствителност към хималайската сол, което пак е нормално.

Може да се сдобиете с това прекрасно и здравословно бижу още сега. В нашия онлайн магазин ще откриете хималайски лампи в различни размери, от малка и компактна USB лампа, тежаща едва 400 гр, през стандартна хималайска лампа от 7 до 10 кг, до голяма лампа, от 25 до 30 кг.

За да живеем здравословно и пълноценно е важно да се чувстваме добре. А няма нищо по-хубаво от това да подобрим цялостно благосъстоянието си с натурални йонизатори, които освен това са и изключително красиви – а именно хималайските лампи.

Технически характеристики:

Вие ще получите хималайската лампа, в комплект с една крушка и дървена основа, на която да я поставите.
Тегло на продукта: Този естествен йонизатор на въздуха притежава височина 50-55 см и големина – 25-30 кг.