Хороскоп за днес – 15 май :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
182
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, вторник – 15 май 2018г.:

Овен

 Уран напуска вашия знак преди да се върне отново на 6 ноември и отново да разбърка добре подредената ви вселена. Времето до тогава използвайте да си подредите нещата в работата и в личния живот. Този ден ще ви даде възможност за личен избор, за решения, които може да вземете независимо обстоятелствата и въпреки нечии желания или забрани. Анализирайте пътя си, откажете се от всичко ненужно, вредно и пречещо. Разчистете терена за старта на нови инициативи и връзки в следващите дни.

Телец

Уран – символът на новите техники и технологии навлиза в знака на златото и парите Телеца, където ще остане до началото на ноември. Заедно с по-ниската си октава Меркурий ще ви помогнат да направите силен и успешен ход в бизнеса, да пробиете в престижна среда, да привлечете спонсори и да регистрирате лично откритие, което може да обезпечи живота ви в бъдеще. Патентовайте идеите си. Ще имате блестящи хрумвания от къде и по какъв начин може да се спечели. Неблагоприятно за раждане около 14ч.

Близнаци

До обед бъдете активни, разчистете пътя напред. Вземете голямата метла и изметете всичко вредно, ненужно и пречещо в живота и бизнеса ви. Не планирайте раждане със секцио в обедните часове. Съберете сили, предстои ви важен скок, чрез който ще преминете на нова навивка на развитие както в личния, така и в професионалния живот. Ден за разчистване на камъните по пътя. Само гледайте да не ги хвърлите в чуждата градина. Нищо ново да не се започва преди утрешния ден, който ще ви отвори очите за важни истини и факти.

Рак

Нещо особено ще се случи. Един дразнител ще изчезне, ще се отпуши личната ви инициатива. До дни ще уредите документи и собствености и ще предприемете успешни действия. От днес  преминавате на нова навивка на развитие. Чаканите дълго разрешителни или инвестиции може да се уредят. Някой ще се уреди с документи за собственост и права, осигуряващи му повече свобода на действие. Грамадата от проблеми стояща на пътя ви започва да се разчиства. Утре ще се събудите с пророчески сън.

Лъв

Ден с натегната програма. От днес и Уран ще ви гледа в пречупващ аспект заедно с още три планети от знака на Телеца. Внимавайте как ще преустроите бизнеса си. В момента е важно да пренесете на друго ниво и може би в друга банка авоарите си, да пренастроите финансовия си часовник и да вземете предпазни мерки срещу надигащата се конкуренция. Защитете личните си данни, не започвайте нищо ново и важно, прочистете се от фалшиви връзки и влияния. Някой се опитва да печели чрез вас, чрез бизнеса ви, чрез връзките и възможностите ви.

Дева

Днес силите се прегрупират, програмата се пренастройва, връзките се изчистват от ненужното, вредното и пречещото. Някой ще се усети, че е добре да ви покани във фирмата си. Предложенията и качествате ви ще бъдат проучени и одобрени. Този ден ни оставя на собствения ни избор. Не правете такъв, ако нещо ви притеснява, ако усещате, че пак ще ви прекарат с договори и заплащане. Утре ще се събудите с ясна и точна програма как да постъпите, за да спечелите. Днес е важно да се отървете от всичко вредно и рисково.

Везни

Стоите пред няколко врати от възможности. Почукайте на всяка и вижте кой какво предлага. До точното новолуние в 14 ч. 40 мин. Доброто и злото сключват примирие и ни оставят на собствен ход. Направете това, което усещате за правилно. Нещата, за които не може да вземете решение ще се просветлят в утрешния ден, когато ще се събудите с откровение и решение на проблемите. Важното в този ден е да не оставите нищо неуточнено и неразчистено. Добре е да си върнете дълговете и да се откачите от зависимостите.

Скорпион

Вече четири планети ви гледат в опозиция от знака на Телеца. В този ден не започвайте нова работа и бизнес, от който смятате да печелите. Платете сметки, върнете дългове, уредете документи и разрешителни, които ви пречат да подновите или стартирате нова дейност. Ще срещате съпротива от страна на роднини и близки и на тези, които имат възможност да ви помогнат и финансират. Добре би било да направите дарение. В утрешния ден ще се събудите с прозрение за правилния избор и за пътя, по който трябва да вървите.

Стрелец

Ден за анализ на изминатия път до момента. Вземете решение за раздели с дейности и хора, които не ви се отразяват добре, които ви вредят и пречат на развитието. Проведете на всички нива прочистващи процедури. Изчистете и задълженията си към някого, към банки и роднини. До обед сме оставени на собствения си избор и нито злото вреди, нито доброто помага. В такъв момент трябва да постъпиш така както го разбираш и чувстваш, за да живееш по-добре и да имаш това, което наистина искаш, обичаш и цениш.

Козирог

От доста време нещо неприятно и тежко виси над главата ви и не може да се уреди. От днес ситуацията започва да се разчиства. Уран вече ви гледа стимулиращо, а не пречещо. Навлизате в обезпечаващ период, във време на материално подпомагане и професионално издигане. Този ден изисква да отсеете нужното от ненужното, да си платите сметките, да върнете дълг и да потърсите длъжниците си. Може да изисквате да ви прехвърлят собственост и право на ползване. Пътят ви се разчиства, до дни вече ще крачите по него.

Водолей

Може би точно вие ще се окажете благодетел на родените под Козирог. Този ден утежнява положението ви, докато тяхното се облекчава. Ще връщате дългове на внимание и обич. На път сте да прехвърлите имот на деца и внуци. Вероятно е да олекнете откъм доходи, но пък в утрешния ден ще се събудите с гениална идея откъде да дойдат нови печалби и какво е добре да започнете. Днес е важно да пренаредите пъзела и да разчистите терена. Вероятни са проблеми с щитовидната жлеза, а тя е свързана с прошката. Простете и продължете.

Риби

Днес ще направите ход, който някои хора няма да одобрят. До обед нито доброто помага, нито злото вреди. Сами трябва да постъпите така както ви се харесва, както го разбирате и желаете. В следващите два дни ще имате сериозни проблеми в областа на чувствата. Претенциите към вас ще се увеличат. Днес е важно да приключвате и разчиствате терена на новите връзки. Утре ще се събудите с вярното усещане за полезното и вредното, ще се усетите, кой отново е на път да ви подведе. Внимавайте, не правете никакъв избор.