Пелетна камина Greyko Bijou е в Терма Експерт Плюс, специализирана фирма за отоплителни системи

2
934
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Ново в Терма Експерт Плюст Пловдив – Пелетна камина Грейко Бижу

Пелетна камина Greyko Bijou е камина с водна риза, с номинална мощност 16 kW и ефективност 93,5%. Тези камини имат функция поддържане на огън, чрез която се пести гориво и средства, а имат и 3 степени на регулиране на мощността посредством модулация.

Пелетни камини Грейко Бижу могат да се управляват чрез таен жичен или безжичен термостат. Вратата на камината може да бъде с ляв или десен монтаж. Топлообменникът е с вертикални димогарни тръби, благодарение на които тези пелетни камини Грейко имат високо КДП. Цветовата гама на Грейко Бижу е светло сиво и тъмно сиво.

Пелетни камини Greyko разполагат и с голям бункер с вместимост 45 кг., а препоръчителното гориво е дървесни пелети 6-8 мм.

В Терма Експерт Плюс предлагаме цялата продуктова гама GREYKO, включително пелетни камини, пелетни горелки и пелетни котли, като особено търсени са горелки Грейко RB – 20, 30, 50 и 100 kW. Могат да работят с всякакъв вид и качество пелети – дървесни и агропелети (без сламени). Предназначени са за бърз монтаж и не е необходимо да се почиства горелката. Пелетните котли GREYKO EXPERT пък са високо-ефективни котли, изгарящи всякакви пелети, със самопочистваща се горелка с бърз старт, изключително подходяща за битови потебители. Тези котли са проектирани така, че горелката да може да бъде монтирана отляво, отдясно или фронтално на котела.