Малена – магазин за дамски памучни бикини с висока талия Жадея Jadea женско памучно бельо женска памучна бикина

2
555
Добави коментар

791 памучни бикини с висока талия, комбинация от модал, памук и нежна дантела в предната част, а задната част е напълно гладка и изработена от памук с модал, произведени от италианската марка за дамско памучно бельо Jadea/ Жадея. Продуктът има памучно уплътнение в областта на корема от вътрешната предна част, всички шевове са плоски и меки, а около бедрата в предната част завършекът е безшевен, което ги прави максимално удобни дори и при дами с по-пълни бедра.

Модалът е преработен текстил на био основа и представлява разновидност на коприната. Моделът е естествена материя, която прибавена към памука, подобрява качествата му. Материята е много мека и гладка, подобна на памука, но поглъща вода с 50% повече на единица обем в сравнение с памука. Тъканите, направени от модал са нежни и меки, устойчиви на свиване и избеляване.

Състав: 45% памук, 45% модал, 10% еластан

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина на температура не по-висока от 40 ºC ( при пране на пералня препоръчваме поставяне на програма за памук и пране без центрофуга/ при 300 – 400 оборота максимум ); да не се използват белина ( хлор ); да не се центрофугира; глади се през кърпа и без пара при максимална температура 110 ºC; може да се чисти на химическо чистене с въглеводороди, съдържащи хлор и етиленови съединения.