Интериорна лампа за бюро от сол хималайска 2-3 кг с дървена основа

2
226
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

След като се запознахме с невероятните ползи от 100 % натуралната и чиста хималайска сол, решихме да се задълбочим и да открием различните продукти, съставени от нея. Това ни отведе директно към красивата интериорна лампа за бюро от сол, позната още и като най-добря въздушен йонизатор.

Това, което първоначално прави впечатление са хипнотизиращите хималайски кристали, от които е съставена лампата за бюра. Кристалите се предлагат в различни цветове, от които най-често срещаните са розовo, жълто, оранжево и червено. И най-интересната част – цветовете имат лечебни свойства. 

Розовите хималайски кристали действат успокояващо и отпускащо. Розовото, бидейки цветът на любовта и емоциите е изключително подходящ за спални помещения, където създава желаната романтична обстановка и помага за пълната релаксация.

Червените кристали на интериорната лампа от сол затоплят цялото помещение. Те успокояват различни видове болки и укрепват жизнената сила. Червеният цвят е цветът на силата и живота.

Жълтите кристали са страхотни за паметта. Насърчават умствената дейност и енергизират. Жълтото е цветът на оптимистите, той освежава помещението, намалява чувството за отпадналост и лекува депресията.

Оранжевият цвят е цветът на свободата и действието. Оранжевите хималайски кристали предизвикват усещане за сигурност и помагат за укрепването на имунната система.

Освен различните цветове, лампите притежават и различни форми, като могат да са сфери, конуси, пирамиди, блокове и други. 

Разбира се, хималайските лампи се предлагат и в различни размери. В този случай, размерите при лампичките имат значение, защото в зависимост от големината на лампата, се определя параметърът й на действие. 

От хималайска лампа USB, 400 гр. до Хималайска лампа, 35-50 кг, вие можете да изберете подходящата и желаната за вас и да се сдобиете с нея още сега. Причината – всички те са налични в нашия онлайн магазин. 

Сега искаме да ви представим Хималайската лампа с големина от 2 до 3 кг. и дървена основа, на която да я поставите и да позиционирате на желаното място в дома ви или офиса. 

С височина от 18 до 20 см, тази сравнително мини лампа би била подходяща за всяка стая и затворено помещение, което искате да осветите с едно малко бижу, и разбира се, в което искате да дишате чист въздух. 

Причината, поради която са наричани йонизатори на въздуха е защото хималайските лампи излъчват здравословни положителни йони, които неутрализират отрицателно заредените йони. 

Отрицателни йони биват излъчвани от компютри, телефони, телевизори, печки, климатици, дори и от прахосмукачки. Тъй като ние сме заобиколени от тези електоруреди постоянно, не усещаме вече негативното влияние, което оказват върху нас, но това не означава, че не ни влияят негативно.

Напротив!

Те влошават многократно състоянието на въздуха, който дишаме и малко по-малко увреждат организма ни. Появява се главоболие, безсъние, липса на концентрация, липса на енергия, което в последствие може и води до по-сериозни заболявания.

Точно затова е жизнено важно да подобрим състоянието си и да започнем да живеем по-здравословно. А първата стъпка не е ли да започнем да дишаме по-чист въздух ?

Хималайската интериорна лампа за бюро от сол е артикул, който е достъпен, красив и лечебен. 

След като неутрализира положителните йони, качеството на въздуха започва да се подобрява, което води до подобрение и на нашето състояние. 

Всъщност тази лампа от хималайска сол кристална за бюра пречиства въздуха, намалява значително електромагнитното поле, справя се успешно с унищожаването на вирусите и бактериите, които витаят във въздуха, намалява главоболието, повишава концентрацията, увеличава прилива на енергия и успокоява. 

Хималайските лампи за бюро от сол са силно предпочитани за масажни и йога студиа, помагат на тялото и ума да се отпуснат по време на масаж и медитация.

Хималайската лампа, с големина 2-3 кг има параметър на действие във включено положение 1 м., а в изключено – 0,5 м.

Може да използвате лампата и в двата режима, ако се чувствате по-добре да е постоянно включена, няма нужда да я изключвате.

Тя не е консуматив и няма нужда от замяна, при нея се сменя само крушката. 

Трябва да знаете, че е напълно нормален соленият привкус в устата, при наличието на хималайска лампа в стаята. 

При някои хора липсва, но това е вероятно, заради липсата на сензитивност към хималайската сол.

Технически характеристики на лампа от сол за бюро:

При поръчка на лампата, съставена от хималайска солчица, Вие ще получите към нея един брой крушка и дървена основа, на която да я поставите.
Тегло на продукта: Тази хималайска лампа притежава сравнително малки размери, които я правят изключително компактна. Нейната височина е 18-20 см, а големината – 2-3 кг.