Полицаи закопчаха Лора Караджова

1
215
Добави коментар
slavchev
slavchev

Поп певицата Лора Караджова била закопчана от полицаи. Случката се разиграла преди дни в столичен апартамент, намиращ се на улица „Граф Игнатиев”.

 

Дъщерята на Данчо Караджов била в жилището, за да купонясва с приятели. Съседите обаче се видели в чудо от лудото парти, което спретнали в апартамента. Приповдигнатото настроение на изпълнителката се дължало да обилното количество алкохол, което изпила в компанията с аверите.

Емоционалните изблици на блондинката се дължали най-вече на певческите й изяви на пияна глава. Съседите не успели да изтраят на нечленоразделното говорене и пеенето на високи обороти, заради което потърсили съдействието на полицията. Ченгетата се озовали много бързо на сигнала.

„Лора беше без грим, по къси дънкови панталонки и тениска. Въобще не можеше да предположиш, че е тя. Изглеждаше като 20 годишна“, коментират източници.
Въпреки, че се напила като кирка, хубавицата се държала изключително любезно с ченгетата. „Не възрази, нито напсува някой от полицаите. Доста прилично се държа“, обяснили от компанията.

Припомняме, че Лора Караджова се раздели, в края на миналата година, с приятеля си Валентин Славов. Двамата имат и дъщеря Алиса, която остана да живее с майка си в столицата.

Връзката на сладураната с Валентин продължи четири години. През зимата младата майка и дъщеричката й живеят в Банско, където бащата на детето й е инструктор. Според запознати на Лора Караджова й омръзнало ролята на глава на семейството, защото Валентин нямал постоянни доходи.

Самата тя призна, че с мъжа си се разделили без драми, като приятели, след като внимателно преценила ситуацията.

Лора Караджова твърди, че не съжалява за решението си, тъй като с днешна дата с Валентин се разбират много добре.

 

Източник:  kliuki.ws

loading…

Сподели с приятели в социалните мрежи