Silver.bg – онлайн магазин за сребърни обици, пръстени, медальони, гривни, висулки, синджири, брошки, колиета с имена и други…

1
339
Добави коментар
silverbg
silverbg

Ако вече сте намерили своята половинка и баща й Ви е дал благословията си, остана единствено да изберете годежен пръстен. Тъй като това е тежка задача, която е съпроводена с много напрежение, планирайте добре всеки малък детайл за самото предложение. Пръстенът е символ на любовта и готовността да се отдадете на човека до себе си и да съградите бъдеще заедно. За много мъже, в магазин пълен с бижута ще е абсолютен хаос. Ние ще Ви дадем няколко насоки как да изберете, за да не се чувствате изгубени.

Определете бюджета си

Първото нещо, с което трябва да сте подготвени е бюджета. Добре е, когато отидете в бижутерския магазин да Ви предложат опции в този ценови диапазон, който можете да си позволите. Не забравяйте, че както при купуването на кола, така и за пръстен можете да се договорите. Няма нищо романтично в това да потънете в заем заради един пръстен. Не забравяйте, че Ви чака и меден месец. В крайна сметка не е важно колко пари сте похарчили, а жестът и усилията, които сте положили.

Изненада

Много двойки влизат в бижутерския магазин, за да изберат пръстена заедно. Тук се губи момента на изненадата, който е така дългоочакван и сладък. Няма нищо по-хубаво една жена да забележи и оцени факта, че сте планирали всичко предварително, че пръстенът й става и че всъщност е точно такъв, какъвто иска. Ако успеете да спретнете приятна изненада, Вие и предложението Ви ще бъдете горещата тема на разговори сред приятелките и семейството й. Самата изненада ще отнеме повече време и усилия, но ще си заслужава. Половинката Ви ще има да се хвали и размята горделиво ръцете си, показвайки прекрасното бижу. Възможно е жената до Вас да има по-традиционно мислене и да настои за пръстен, който се предава в поколенията. В такъв случай независимо дали е чисто нов или носен от пра-прабаба й, обсъдете най-добрия вариант.

Размерът има значение

При избора на пръстен тряба предварително да сте проучили точния  размер на пръста й. Ще бъде неловко, ако пръстенът й пада, или ако не може дори да си го сложи. Спестете си едно извънредно ходене до бижутерския магазин. Най-сигурния начин да уцелите идеалния размер, е да вземете скришом пръстен, който тя често носи и й става, и да го занесете на бижутера за мерки. Ще трябва да бъдете бързи и ловки, за да не забележи, че го няма.

Разберете какво харесва

Отново за да избегнете неловък момент, проучете добре нейния стил. Обърнете внимание на бижутата, които тя носи и харесва. Ако обича да бъде ексцентрична и да бъде центъра на вниманието, тогава й изберете нещо голямо и лъскаво. Ако не обича да бъде натрапчива със облеклото и аксесоарите си, можете да разгледате такива пръстени, които са семпли, но също толкова красиви. Забележете дали е фен на злато, сребро или платина. Може би държи на камъка на зодията си или си пада по диаманти. Светът на бижутата е обширен, но трябва да намерите този пръстен, с който ще я трогнете и развълнувате.

Материал

Има различни материали, от които можете да изберете: жълто злато, розово злато, бяло злато, платина и сребро. Всеки метал има своите предимства и недостатъци. Платината може да е по-траен материал, но губи блясъка си по-бързо от златото. Златото е материал, който лесно се полира и почиства, за да възвърне оригиналния си вид. Но неговото предимство е също и недостатък. Тъй като е мек метал се износва бързо.

Вероятно Вашата половинка повече се интересува от това как изглежда с пръстена на нея. В момента на мода са сребърните пръстени. Silver.bg предлага широка гама от сребърни пръстени, които да красят всяка женска ръка.