БИОЛОГИЧНА ТРОЙНА – AНТИОКСИДАНТНА ЗАЩИТА C-Vital ATACHE

1
379
Добави коментар

Стресът, замърсяването, прекомерното излагане на слънце, резките температурни промени произвеждат свободни радикали, които увреждат кожните клетки и ускоряват признаците на стареене на кожата, загуба на еластичност и блясък.

Лаборатории ATACHE комбинират в една серия най-чистият витамин С, витамин Е и липоева киселина. По този начин предотвратяват и възстановяват по естествен начин видимите признаци на стаеене на кожата.

Защо да изберем серия C-VITAL ATACHE?

Защото в нея са заложени трите основни компонента – витамин С, витамин Е и липоева киселина.

ВИТАМИН C – Водоразтворим антиоксидант Усилва синтеза на колаген Реактивира клетъчното обновление в епидермиса Изглажда кожата Регулира образуването на меланин ВИТАМИН E – Мастноразтворим антиоксидант Витамин E е биологичен протектор, особено срещу липидната пероксидация в клетъчните мембрани. Самостоятелно, той е мощен антиоксидант. Проявяваните ефекти се потенцират, когато действа едновременно с други антиоксиданти.  Добър протектор срещу UV лъчение. Витамин E осигурява на кожата положителен ефект в посока намаляване на зачервяването и кожната чувствителност след излагане на UV лъчи. АЛФА ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА Водо- и мастноразтворим антиоксидант Антиоксидант, който се синтезира нормално в тялото и се намира в някои храни, като картофи и червени меса. Той е универсален антиоксидант, водо- и мастноразтворим. Действа като защитава клетките от свободни радикали, идващи както от организма, така и отвън. Придава сияйност на кожата няколко дни след терапия, заради подобрената микроциркулация. Намалява размера на порите. Усилва бариерната функция на кожата и я предпазва от пигментиране. Водоразтворимите и мастноразтворими антиоксиданти в новата линия продукти C Vital действат едновременно, създавайки синергични ефекти, които са много по-ефективни отколкото самостоятелното действие на всяка съставка. Препоръва се за:  неутрализиране на свободните радикали, отговорни за оксидантното действие, което причинява загуба на еластичност, гладкост и блясък предпазва кожата от преждевременно стареене за активиране на клетъчното обновяване за лица над 20 годишна възраст Брой процедури:

Индивидуален брой процедури, най-често серия от 5 процедури 1 път седмично.

Как протича процедурта?

1. Отстраняване на замърсявания,грим и себум от кожата на лицето 2. Ексфолиране (обновяваща ексфолираща терапия) 3. Масаж 4. Компресорна маска 5. Ултразвук 6. Антиоксидантна алго маска 7. Финални продукти

Продължителност на процедурата: 60 минути