Ученик уби приемното си семейство и скри телата им в мазе

1
82
Добави коментар

Ужасна трагедия се руското село Сажино, Конаковски район. 14-годишен ученик закла приемните му майка и баба, които го осиновили. Младежът осакатил телата им и дни наред ги крил в едно мазе. Това предадоха световните медии.

Първата жертва на младия убиец била неговата приемна баба. На сутринта, когато майка му била на работа, те се скарали. В резултат на това той нанесъл множество удари с брадва по главата на възрастната жена, след което я довършил с нож. После скрил тялото й в мазето.

Вечерта, когато майката се върнала от работа, нападателят я заклал без обяснения и хвърлил и нейния труп в мазето. По тялото на жената експертите броят редица наранявания в областта на врата, гърдите и корема.

Телата на убитите жени са открити 10 дни след клането. Сигналът е подаден от познати, които не чули ни вест, ни кост от семейството. Същия ден разследващите и криминолозите от разследващия комитет и оперативните служители на Министерството на вътрешните работи успели да идентифицират и задържат малолетния.

Източник: blitz.bg

loading…