Славея Сиракова завладя Европа с красотата си

11
Добави коментар
sportal.bg
sportal.bg

Дъщерята на Илияна Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, е на път да покори Европа със своята красота. Чаровната брюнетка засне впечатляваща фотосесия специално за гръцкия фотограф Тамос Вервенйотис, който намира и лансира обещаващи модели от цяла Европа чрез собствения си сайт. Изумителните кадри са направени в испанския град Барселона.

Известният фотограф станал пряк свидетел на фотосесията на Славея за най-големия български онлайн магазин – fast.bg, който предлага над 10 000 артикула. Както е известно, дъщерята на Наско и Илияна е ракламно лице и наскоро направи втората си фотосесия за набиращата все по-голяма популярност компания, като тя е с основна заслуга за нейното израстване. Затова от fast.bg са изключително доволни от сътрудничеството си със Славея и намерението им е да продължат съвместната си дейност.                 

Вервенйотис останал изумен от красотата и присъствието на очарователната брюнетка и веднага я поканил да позира специално пред негововия обектив.

До това обаче не се свеждат изявите на младата дама. Наскоро Славея снима два документални филма в испанската столица Мадрид. 

Припомняме, че наскоро Славея призна, че си е сложила силикон, но не е питала звездните си родители, а просто ги е уведомила.

„Сложих си силикон и много харесвам новата си придобивка. Не съм питала родителите ми, а само ги запознах с решението си. Не е много – по 295 кубика на всяка гърда“, заяви преди известно време Славея.