Хороскоп за днес – 18 май :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
134
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 18 май 2018 г.:

Овен

Съветът за този ден е да не се обвързвате с никого и по никакъв повод. Родените в първата декада може да влязат в конфликти с родители и деца. Страничните връзки ще ви скарат и ощетят. Не преговаряйте с роднини по имотни и наследствени въпроси. Ден за анализ на изминалия път и планиране на предстоящите за утре инициативи. Неблагоприятен момент за провеждане на събрания, за колективни участия в публични изяви и конкурси. Не очаквайте лоялност и честна игра. На много места ще се действа чрез подставени лица.

Телец

Ще бъдете достатъчно убедителни и ще накарате околните да ви служат и съдействат, дори и когато не искат да го правят. Противопоказно е да се работи в екип, но при вас точно екипната организираност ще помогне да използвате нечия сила и потенциал. Ако овладеете духа на групата, с която работите и действате ще реализирате изключителни ползи. В този ден и най-специализираният отряд от рамбовци ще прояви женско поведение и ще се остави да го водят за носа. Печалбите са за този, който стои начело.

Близнаци

Късметът ще ви следва, ако не се обвързвате с никого и не тръгвате да движите колективни дейности. От общата работа ще се възползват странични лица. Може да се изпокарате с роднини и колеги и да попаднете под някакво фатално влияние. Сами може да окажете въздействие на околните при взимане на важни решения. След време ще ви обвиняват в некоректност. Затова в момента е добре да ограничите контактите, да не предприемате нищо важно и да помислите десет пъти преди да вземете решение по важни въпроси.

Рак

Луната навлиза в знака на трона си Рака. Хубаво е да се заемете със семейните дела, с нуждите на близките и децата. Сега е момента да свършите това, което сте им обещали, а не да тичате по колективните и обществени задачи и мероприятия. Точно днес не влизайте в нова среда и не постъпвайте на нова работа. Приетите обвързващи условия ще ви направят неравностойно зависими за дълъг период от време. Ако днес ви предложат да избирате между два варианта или между доброто и злото не правете избор, всичко ще е губещо.

Лъв

Днес е противопоказно да се работи в екип, но за вас има една тънка разлика. Не приемайте да сте част от екипа, но ако ви предложат шефската роля и позиция, съгласете се и ще извлечете дивиденти от труда на групата, която ще оглавите. Не допускайте намеса на трети лица в личните ви и професионални отношения. Всичко ще се развали, ако се появи трети там, където до момента са били двама. И не помисляйте точно днес за изневери. Важните си и престижни участия и начинания отложете за утре, когато ще оберете овациите.

Дева

Ден за работа на свой терен и със свои средства. Възможно е да ви предизвикат с изкушаващи предложения. Не се обвързвайте особено с непознати или с хора, които и друг път са ви карали вие да плащате сметката за всичко, което правите заедно. Ако може нищо да не се предприема е най-добре. Следвайте пътя избран в предните дни. Всяка промяна, която направите днес ще ви заведе не където трябва и ще ви коства повече неприятности, усилия и пари. Ако сънувате родителите си, това е особен знак за внимание.

Везни

Тежък, рисков и неприятно обвързващ ден, особено за родените в първата декада. Търсете скрит мотив зад всяко получено предложение или покана за съвместна инициатива. Не се обвързвайте с хора, които не познавате добре или с такива, които ще срещнете случайно. Дори и близките може да се обединят срещу личните ви интереси. Където се появи трети със сигурност ще има предателства и работата ще се развали. Не започвайте и не се включвайте в колективни проекти. Не подписвайте колективни трудови договори.

Скорпион

На ниво семейство и приятели ще доминирате и ще дърпате конците. Но на професионално и обществено ниво може да попаднете под нечия сянка и да работите за чужд интерес. Ще се радвате на комфорт и късмет, ако насочите всичките си усилия и интереси към семейството, децата близките и другите подсигуряващи фактори. Затворете се в своята лична вселена и не позволявайте странични намеси. Ако тази вечер в живота ви се появи нова любов, бъдете сигурни, че ще ви донесе повече страдание.

Стрелец

Ден на всевъзможни изкушения. Не правете избор между привидно доброто и злото. Днес всеки избор ще е грешен и в бъдеще ще се нуждае от корекция. Дори да ви подиграват и обвиняват в нерешителност не взимайте важни решения и останете където сте. Този ден ви води към фатално обвързване, към неравностойни и губещи връзки, които ще се отразят негативно не само на личното ви бъдеще, но и на това на децата и близките. Работете в тесен кръг от проверени в годините хора. Ще спечелят соловите играчи.

Козирог

Днес работа и семейни отношения са противопоставени. Луната ви гледа в опозиция от знака на Рака. Отделете повече време за нуждите на децата, близките и семейството като цяло. Не си давайте много зор в работата, особено по отношение на съвместни проекти, от които почти е сигурно, че няма да спечелите, а с действията си ще облагодетелствате някой друг. Не е ден за публични изяви и участия в колективни инициативи. Това е ден, в който е препоръчително да работиш само за себе си. Има време за благотворителност.

Водолей

Трудно е да повлияеш на Водолея да не се занимава с колективни проекти. Този ден ви зарежда с оптимизъм в моментите, когато давате от себе си и работите за каузата, която ви прави щастливи, без значение дали се печелят или не пари. Трудно ще ви разберат, но пък ще ви съдействат с присъствие, с добра дума и подкрепа в нужния момент. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради избора, който правим. Не правете избор, ако нещо ви напряга и ви се струва рисково. Бъдете с тези, които ви обичат и радват.

Риби

Късметлийски ден, ако плувате в свои води и сред свои. Не се обвързвайте с нови договори или с кредит. Бъдете сигурни, че ще се справите сами, ако споделите със семейството нуждите си. Този ден е изпитание за семейните връзки. Ще се случват събития, които ще показват дали се обичате и сте си верни, дали се разбирате и успявате да доловите нуждите на другия. Ще постигнете консенсус по спорните въпроси. Нека всеки направи своята крачка назад, за да тръгнете утре заедно в една нова и просперираща посока.