Нечувано! Хермафродит забременя от себе си и роди близнаци!

1
202
Добави коментар

Според лекарите това е чудо! ВИП.бг ежедневно представя на читателите си най-изумителните и интересни случки от целия свят!

Хосе Мария Гарсия от Филипините е на 19 години и е хермафродит – има и мъжки и женски полови органи. Тази сутрин Хосе Мария роди близнаци в манилската болница Амисола, предава Манила Таймс. Най-изумителното е, че Хосе Мария е и майката и бащата на близнаците! Тя/той никога не се е съвкупявал с никого, освен със себе си!

Д-р Ши Хуан Чоу разкрива, че това раждане не е като никое друго до сега! Докторът разкри, че и близнаците са хермафродити, също като своя родител, но освен това са в перфектно здраве.

„Никога не съм подозирала, че мога да забременя себе си“, разкрива Хосе Мария Гарсия! “Но не съжалявам за нищо, тези деца са си мои и смятам, че са прекрасни!“

Д-р Акира Хашимото от Токийският Университет се е запознал със случая и твърди, че има други подобни случаи, които са записани в медицинската история.

Подобен вид репродукция се забелязва в едноклетъчните организми, в определени видове охлюви и риби.

На медиците е известен първият подобен случай в историята – този на Хуанита Фанцискела – испански уличен артист с два пола. През 1483 г. ражда бебе от собствено зачатие. Испанската инквизиция смята това за дяволско деяние и ги изгаря на клада заедно с новороденото!

loading…