Хороскоп за деня :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
256
Добави коментар

 

Овен

Колкото по-активни сте днес, толкова по-добре. Не стойте дълго време на едно място – движението и разнообразието ще ви се отразяват чудесно. Ако пътувате, бъдете малко по-бдителни и сдържайте нервите си. Някои от вас ще трябва да осмислите новата информация, която сте получили.

Телец

Днес ще искате да си угаждате и ще се почувствате чудесно, ако си доставите наслада за тялото или за душата. Погрижете се за своите собствени потребности – ако сте тъжни, унили или уморени, има вероятност да се лишавате от нещо важно, от което имате нужда.

Близнаци

Днес емоционалността ви ще бъде повишена, а дори и самите вие ще установите, че реагирате непредсказуемо. През днешния ден настроенията ви ще се менят бързо: може сутринта да сте весели, а следобед – тъжни, или обратното. Не се поддавайте на мрачни предчувствия.

Рак

Днес звездните влияния ще ви подтикват да се отдавате на самотни занимания, а не да работите и да участвате в социални прояви. Ще искате да останете насаме с мислите и чувствата си, а как ще се разбирате с околните ще зависи най-вече от настроението ви.

Лъв

Днес е твърде вероятно да предпочетете своята собствена компания пред тази на другите – може да искате да обмислите нещо или просто да имате нужда от кратко уединение. Ако се чувствате напрегнати, ограничете общуването до минимум и намерете начин да релаксирате.

Дева

Днес ще се почувствате по-добре, ако забравите за грижите за околните и се съсредоточите върху себе си. Помислете от какво имате нужда вие – сега не е моментът да пилеете сили, време и ресурси в опит да угодите на всички.

Везни

Днес ще се почувствате по-добре, ако забравите за грижите за околните и се съсредоточите върху себе си. Помислете от какво имате нужда вие – сега не е моментът да пилеете сили, време и ресурси в опит да угодите на всички.

Скорпион

Днес лесно може да се ядосате и да си изпуснете нервите, особено ако сте си мълчали твърде дълго за нещо. Ако искате да споделяте, направете го, но внимавайте да не сте твърде резки или иронични. Стремете се да постигате разбирателство.

Стрелец

Ако днес нещо не ви е ясно или се чувствате зле, опитайте се да разговаряте с човека до себе си и да разберете неговите/нейните основания да постъпва по определен начин. Задавайте въпроси вместо да раздавате присъди.

Козирог

Ако днес събитията ви подтикнат да дадете заден ход или да останете на едно място, не страдайте – това не е отстъпление или знак за провал. Просто изчакайте да дойде подходящият момент или да се разсеят неяснотите.

Водолей

Днес може да си имате парични затруднения, ако в миналото сте били лекомислени и сте харчили прекалено. Не се отчайвайте – всичко е поправимо, но по-добре си вземете поука, за да не допускате в бъдеще същите грешки. Денят е особено подходящ да приложите разтоварваща диета.

Риби

Ако днес полагате прекалено големи грижи за другите, може да се изтощите. Не пренебрегвайте себе си, само и само да угодите на някого – няма да се почувствате добре, а и никой няма да ви го признае. Грижете се повече за себе си.