Ето кои са най-страстните любовници в Зодиака

1
172
Добави коментар
slavchev
slavchev

Вие сте страстна натура и мечтаете за връзка, която да ви разтърси? За съжаление, мъжете, на които попадате, се оказват лишени от чувства и се налагат да сменяте партньор след партньор в търсене на онзи, който ще промени живота ви.

Ето кои са най-страстните любовници според зодията:

Овен

Овните са достатъчно страстни натури, но те не губят разсъдъка си и не позволяват на хормоните да ръководят действията им. В състояние са да си наредят да не се ръководят от страстта, да се вземат в ръце, поставяйки на първо място нуждата, а не либидото си. Вярно е, че понякога се отпускат, но това се случва изключително рядко, след което бързо се овладяват.

Телец

Телците са предпазливи, те не могат да си позволят да се ръководят от нерационални емоции, желания и усещания. Те почти винаги оставят с ясно съзнание и не допускат „затъмнения”, мислят за последствията, поставят на първо място материалните интереси. Представителите на този зодиакален знак са много организирани, затова и не им се налага да полагат усилия, за да контролират сексуалното си влечение.

Близнаци

Близнаците са изключително страстни натури. Те не могат да контролират възбудата си и й се поддават на момента. Представителите на този зодиакален знак рядко правят разлика между любов и сексуално привличане. За тях това са комплексни усещания. В момента, в който първоначалните впечатления преминат, интересът към обекта на желанията им намалява, чувствата стават по-спокойни или дори напълно изчезват.

Рак

Раците могат да бъдат много страстни, особено ако разберат, че са срещнали своята половинка. Тогава те се откриват пред нея и не се срамуват от истинските си желания. Страстта им пряко зависи от чувствата, които живеят в сърцето им. Ако обаче няма огромна любов и доверие, не трябва да разчиташ на страстта на Раците.

Лъв

Лъвът лесно губи ума си от страст. Емоциите и жаждата за притежание замъгляват разсъдъка им и не им позволяват да мислят адекватно за бъдещето. Те използват всеки момент, за да се доберат до обекта на желанията си и цялото им съществуване е насочено към това да удовлетворят потребността си от сексуален контакт.

Дева

Девите обичат секса, но не губят ума си от страст. Те много рядко са способни на някакви извънредни действия заради обекта на желанията си. Хормоните не могат да замъглят разсъдъка им. Срещат се, разбира се, изключения, но като правило полудяват от страст онези, които са родени на границата между два зодиакални знака и носят в себе си чертите на Лъва. Останалите са достатъчно хладни и не позволяват на тялото да ръководи разсъдъка им. Що отнася до сексуалните контакти на неподходящо място и без предпазни средства… Това за тях е нещо много глупаво, което никога не биха направили.

Везни

Везните са страстни, но само във въображението си. Там те оставят буйната си фантазия да се вихри. А наяве се стараят всичко да е просто, за да не бъдат непреднамерено осъдени за прекомерните си емоции и разпуснато поведение. Те успяват да се владеят отлично, дори и вътре в тях гори буен пожар.

Представителите на този знак са прекалено притеснени за реномето си. В леглото се владеят много добре, за да не предизвикат у партньора си излишни въпроси и подозрения.

Скорпион

Въпреки всеобщо приетото мнение, Скорпионите не винаги са страстни натури. Случва им се само когато имат настроение. Понякога могат да започнат да разсъбличат партньора си едва ли не на улицата, а друг път просто можеш да се измъчиш, докато ги склониш към невинна целувка. Представителите на този знак са непредсказуеми. На практика те непрекъснато са във възбудено състояние, но понякога страстта се трансформира в злоба и пълно отрицание.

Стрелец

Тук говорим за страст в най-чистия й вид. Ако Стрелците пожелаят някого, са готови да търсят взаимност с всички достъпни начини, а след това да правят секс на всякакви места, пред публика и без прекъсване. Подчинявайки се на плътските си желания, те вършат много странни, а понякога и героични постъпки, могат да поставят целия свят в краката на сексуалния си обект, но очакват същото и от партньора си, защото не смятат да пилеят страстта си напразно.

Козирог

Козирогът никога не слага страстта на първо място, но това не означава, че тя не властва над тях. Плътските желания изобщо не са им чужди. Дългът, работата и парите са техен приоритет, а да показват чувствата си пред всички е нещо, което е странно за тях. Козирозите дават воля на страстта си само в строго определено време и то с подходящия партньор.

Водолей

Водолеите рядко проявяват страст. Те не обичат, когато чувствата ръководят постъпките им. Те са сдържани, анализират всичко, което се случва с тях и ако им се стори, че са готови да прекрачат линията, заради която ще спрат да се уважават, веднага се дръпват назад. По-лесно им е да бъдат страстни във въображението си, отколкото пред обекта на чувствата си. Затова и предпочитат да са обект на желание.

Риби

Риби и страст са две несъвместими неща. Те могат да са влюбени, замечтани, романтични, но на повече не се и надявайте. На тях не са им нужни тези „африкански страсти”, от тях им е дискомфортно, а да принудят някой да прави секс с тях… Подобно нещо няма да си позволят никога, освен ако не са много пияни. На тях им е най-удобно, когато ги ухажват и убеждават, а откровената страст дори понякога ги плаши.

Източник: jenata.blitz.bg

loading…

Свързани