Мария от 4 месеца има нов мъж в живота си

1
128
Добави коментар
slavchev
slavchev

Мария разкри каква е истинската причина за нейните чести пътувания извън България. От началото на годината поп фолк изпълнителката доста често пътува до Лондон. Вчера в предаването „Автограф” тя най- накрая призна, че причината за тези пътувания е мъж.

Мария от 4 месеца има нов мъж в живота си. Тя каза, че „една дама” ги е запознала тук в България. Поп фолк изпълнителката добави още, че при нея няма несериозни неща и новата й връзка е сериозна. Засега обаче двамата влюбени не мислят да предприемат следващата крачка и да живеят заедно. „Бих казала, че се чувствам много добре. Бих казала, че много обичам човека до мен”, признава певицата. „То си и личи”, допълва тя.

Мария не разказа как точно са се запознали с новия й мъж. „Ще си запазя тази  история за себе си. Или по-скоро ще я запазя за нас двамата, защото тя е като виц”, споделя изпълнителката. „Или може би един ден бих я споделила. На този етап – не, защото тя наистина е като виц”, допълни Мария.

Поп фолк изпълнителката сподели, че мъжът до нея е на възраст близка до нейната. До него обаче тя изглежда мъничка и нежна. Той е голям кавалер, много интелигентен и възпитан. Също като Мария мъжът до нея е голям работохолик. Във връзката двамата влюбени взаимно се допълват един друг. Мария сподели, че е много щастлива и лудо влюбена и „времето ще покаже” какво ще се случва занапред.

 

„Мисля, че съм намерила един различен мъж, който много ме вълнува, който ме кара да се чувствам добре, щастлива и така… Това не е малко”, разкрива още певицата. Поне два пъти в седмицата Мария пътува до Лондон, за да види своя любим. Тя умело съчетава любовта и служебните ангажименти.

сн. Фейсбук
Източник:   kliuki.ws

loading…

Сподели с приятели в социалните мрежи