Полезните свойства на Кока Кола ще ви учудят, вижте какви чудеса може да прави

1
169
Добави коментар

Всеки ден слушаме какви вреди причинява „Кока-кола”-та на здравето ни. В следващите редове обаче ще намерите чудесен пример как може да превърнете недостатъците в добродетели. Мистериозната формула на напитката е в състояние да направи истински чудеса с вас.

Прочетете какви са 13-те полезни свойства на напитката.

Домакинство

Изненадващо е, но се оказва че напитката помага да сложите много от нещата в дома ви ред.

Не е нужно да стържете загорялото дъно на тигана с тел – просто изсипете газираната течност в нея, сложете я да се вари и благодарете на изобретателите на тази прекрасна напитка, защото няма да има никаква следа от загоряло вече.
Други магически свойства на тази газирана напитка ще премахнат петната в чайника – просто трябва да оставите напитката в него за ден.

Ако в бижутата си НЯМАТЕ скъпоценни камъни, то може да ги почитите с напитката. Залейте ги с напитката, след минута ги извадете и започнете да ги почиствате с мека четка. Всички потъмнявания ще изчезнат за секунди.
Някоя гайка е затегната прекалено? Просто опитайте да я отвъртите с кърпа, напоена с газираната течност.
Излейте „Кока-Кола” в тоалетната и тя лесно ще разтвори цялата мръсотия, която е залепнала по чинията.

Хоби

Тази сладка напитка е полезна за всички фотографи и нумизмати.

Ако сложите малко от напитката върху снимката ви, то тя ще изглежда стара.
Монетите ви ще засияят, ако ги накиснете в газираната напитка, а после ги изтъркате с кърпа.
Кулинария

Гостите ви ще са запленени от вкуса на печеното ви пиле и определено ще поискат допълнително. В соса, с който мажете месото, добавете кафявата течност в съотношение 1:1. Гарантираме ви уникален вкус.
Градинарство

Не можете да отглеждате зеле и марули, защото всяка година листата им биват наядени от охлюви? Оставете това в миналото. Просто сипете от напитката в няколко чинийки и ги поставете в градината. Вредителите по някаква причина обожават сладката сода. Те ще влязат в примамката, но няма да могат да излязат.
Красота и здраве

Това е най-невероятното, за което помага тази напитка.

„Кока-кола”-та помага при гадене – щом ви се доповръща, просто пийте няколко глътки от нея.
Напитката се справя и с разстройство на стомаха. Пийнете няколко лъжици от нея, като лекарство
Ако сте боядисали главата си, но цветът не е станал точно този, който сте си представяли. То измийте косата си с напитката и ще притъпите получения цвят.
Оказва се, че напитката е необходима във всеки дом, защото е способна да помогне от почистването му, до завършването на прическата ви.

 

Източник: jenata.blitz.bg

loading…