Прогноза за Лацио – Интер – Серия А – 20.05.2018 – betreview.net

1
163
Добави коментар

Лацио и Интер се изправят един срещу друг в двубоя с най-голяма интрига от последния кръг на италианската Серия А през този сезон. Двата отбора влизат в директен спор за четвъртото място в крайното класиране, което дава право на участие в Шампионската лига наесен.

Лацио е в по-добра позиция преди срещата, тъй като има преднина от 3 точки пред днешния си противник. Единствено при победа Интер ще успее да изпревари римляните, тъй като ще има по-добри показатели в директните двубои между двата отбора. Равенство или победа за Лацио ще запазят текущото класиране.

Предстоящата среща изглежда непредсказуема за прогнозиране в пазара 1X2, поради което ние ще се насочим към алтернативна опция.

Лацио е отборът с най-много дузпи в мачовете си

“Небесносините” оглавяват класацията за присъдени дузпи в шампионата. Римляните са получили в своя полза цели 11 наказателни удара, от които са успели да реализират 9. Срещу тях пък са отсъдени 9 дузпи (8 от тях вкарани). С други думи, в общо 37-те мача на Лацио досега в Серия А сме били свидетели на 20 дузпи, или по повече от 0.5 средно на мач.

Интер е доста по-назад в тази класация. В срещите на “нерадзурите” досега е имало отсъдени 7 наказателни удара.

Реферът на двубоя често показва бялата точка

Главен съдия на срещата ще бъде Джанлука Роки от Флоренция. През настоящия сезон той е реферът с най-много отсъдени дузпи в шампионата. В ръководените от него 15 мача досега, той е посочвал бялата точка 7 пъти – почти по веднъж на всеки два мача.

Джанлука Роки вече свири 4 срещи на Лацио през сезона и в тях отсъди 3 дузпи – две в римското дерби с Рома на 18 ноември 2017 и една в мача с Милан на 10 септември 2017.

Предвид посочената статистика и очакваното напрежение в този двубой поради големия му залог, ние смятаме, че има добра вероятност да видим отсъдена дузпа.

Прогноза: Дузпа в мача

*коефициентите може да варират

 Зареждане …

Лацио – Интер: Вероятно е да видим дузпа в мача Неделя 20.05. – 21:45 ч. – пряко по Ring

5 (100%) 1 vote

Свързани статии